Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 de maig del 2020

'Jackpot'.


Des de Deadline ens informen de que Marc Guggenheim (Arrow, Supergirl, DC’s Legends of Tomorrow) està escrivint el guió per a ‘Jackpot’ per a Sony Pictures, expandint encara més l’univers de Spider-Man, en un nou film d’una heroïna basat en la mare que lluita contra el crim, de Marvel còmics, creat per Dan Slott i Phil Jimenez.

Jackpot és una superheroïna amb una força excepcional, i la seva història en els còmics és complicada. La primera en ser-ho va ser Sara Ehret, una científica que, durant l’embaràs, està investigant amb la teràpia genètica i està exposada al “Lot 777”, un virus que va reescriure el ADN en les seves cel·lues. El seu nadó neix sa, però es dona compte de que, a més de ser una nova mare, té una força sobrehumana després de veure’s obligada a salvar a la seva família.

Finalment, es va cansar de la càrrega de la lluita contra el crim i li entrega el vestit a Alana Jobson, una ambiciosa amiga que es fa càrrec del personatge però ha d’ingerir una hormona de creixement mutant per estar a l’altura de les habilitats sobrehumanes de Jackpot. Per a fer un resum: ella és assassinada quan s’uneix a Spider-Man per a rastrejar el dolent Menace i és assassinada en acció. Ehret, plena de culpa, torna al treball i manté la seva identitat en secret mentre cria a una família i alhora lluita contra el crim.

A més de escriure per a televisió, Guggenheim també té alguns crèdits en còmics en el seu currículum, incloses algunes entregues de Jackpot (Al costat de Brian Reed), Aquaman, Amazing Spider-Man i Superman/Batman. Studio 8 de Jeff Robinov el va posar recentment per adaptar Prophet, el personatge de Image Comics creat pel creador de Deadpool, Rob Liefeld.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada