Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 de maig del 2020

'Ju-On: Origins'.

La franquícia ‘Ju-On’ ha estat atemorint a les audiències en tot el món durant la major part durant dues dècades i ara ha estat adaptada a sèrie de televisió per a Netflix, titulada ‘Ju-On: Origins. A continuació en podem veure el primer tràiler...

          

La sèrie, que és una coproducció internacional entre NBCUniversal Entertaiment Japan i Netflix, es centrarà en l’investigador paranormal Odajima i l’estrella de televisió Haruka Honjo, i aquest últim estarà turmentat pels inquietants sons de petjades en el seu apartament en mig de la nit. Ambdós es senten atrets per la icònica casa maleïda, que Odajima comença a investigar.

El repartiment de la sèrie inclou a Yoshiyoshi Arakawa com a Odajima i Yuina Kuroshima com a Haruka, així com també Ririka, Kōki Osamura, Mai Takahashi, Kai Inowaki, Ryūshin Tei, Yuya Matsuura, Kaho Tsuchimura, Tokio Emoto, Nobuko Sendō i Kana Kurashina. La interacció de la petita pantalla està dirigida per Shō Miyake, amb guions de Yō Takahashi i Takashige Ichise.

La franquícia va començar inicialment l’any 1998 amb el curtmetratge japonès ‘Katasumi and 4444444444’ i va generar una sèrie de films que incloïa les quatre entregues japoneses originals, ‘The Curse’, ‘The Curse 2’, ‘The Grudge’ i ‘The Grudge 2’. Després de veure l’èxit, els films anaven tenint els seus fruits al estranger i l’èxit de la versió Americana ‘The Ring’, Sony Pictures va donar llum verda a una nova versió de ‘The Grudge’ amb l’escriptor/director original Takasahi Shimizu, que va tornar per a dirigir un guió de Stephen Susco i que va estar protagonitzat per Sarah Michelle Gellar. Tot i no ser un èxit de critica, ‘The Grudge’ (2004) va ser un èxit de taquilla costant tant sols $10M i recaptant un total de $187.281.115€, i va generar dues seqüeles, així com el remake estrenat aquest any, que ha estat un èxit financer modest costant també $10M, però recaptant tant sols $49,5M.

‘Ju-On: Origins’ s’estrenarà el pròxim 03 de Juliol a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada