Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de maig del 2020

'Revival'.


El guionista i director Mike Flanagan ha demostrat per dues vegades que hauria de ser el cineasta idoni per adaptar les novel·les de Stephen King per al cinema i ara està llest per tornar a la bibliografia del icona del terror per a desenvolupar ‘Revival’ per a la gran pantalla, segons The Hollywood Reporter.

Originalment publicada l’any 2014, la novel·la es centrava en una relació entre un músic addicte a la heroïna i un dubtós sanador de fe amb una agenda oculta, amb el ministre obsessionat amb tractar de trobar una manera de comunicar-se amb la seva esposa i el seu fill difunts, però accidentalment aprofita un horror Lovecraftià.

Flanagan està actualment adscrit per escriure’n el guió per a l’adaptació per a Warner Bros. Pictures i té la opció també d’ocupar el lloc de director del projecte. Anteriorment, s’estava preparant una adaptació cinematogràfica per a Universal Pictures amb Josh Boone llest per escriure i dirigir el projecte mentre també treballava en la repetició de ‘The Stand’, però després de endarrerir-se en el desenvolupament, Warner Bros. va reprendre els drets, mentre que la versió de Boone de la novel·la de 1978 s’estrenarà a la CBS All Access a finals d’aquest any.

Flanagan està treballant actualment amb el soci productor Trevor Macy en l’adaptació de Revival, amb Macy preparat per a produir a través de Intrepid Pictures del duo, qui recentment va adquirir els drets, per a desenvolupar una adaptació de la novel·la de terror de 1994 ‘The Midnight Club’ per a Netflix per expandir la relació laboral amb Flanagan amb el servei de streaming.

L’escriptor/director de 41 anys, es va submergir prèviament en el món de King, amb l’adaptació el 2017 de la seva novel·la de 1992 ‘Gerald’s Game’ per a Netflix, que va rebre bones critiques per part dels crítics i també per part del públic en general, i va continuar amb l’adaptació per a la gran pantalla de la seqüela de ‘The Shining’, ‘Doctor Sleep’ al Octubre de 2019, que tot i les bones critiques no va tenir la mateixa sort en la taquilla, ja que amb un pressupost de $45M va recaptar tant sols $72.381.712, tirant per terra qualsevol continuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada