Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 22 de maig del 2020

'Blumhouse Productions'.

Blumhouse Productions ha anunciat dos projectes importants en forma d’un adaptació guionitzada d’una història de Dateline (des de Variety), la primera en associació entre Blumhouse Television i NBC News, i un primer acord amb l’actriu guanyadora del Globus d’Or Jamie Lee Curtis (Halloween), segons Deadline.

L’adaptació de Dateline es centrarà en la cobertura de la sèrie legal de la realitat del assassinat de Betsy Faria l’any 2011, un cas en el que el seu marit va ser originalment sentenciat i posteriorment alliberat quan es va trobar a un altre sospitós en la forma de Pam Hupp, qui va ser condemnat l’any 2019 i creia haver orquestrat la seva mort per atribuir-la al marit de Betsy. El programa de la NBC ha cobert el cas diversos cops des de 2014 i inclús va crear un podcast, The Thing About Pam, l’any passat centrat en ell. El vídeo de l’anunci de l’adaptació del guió ho podeu veure a continuació...

          

“Hem cobert aquesta història des de tots els angles, iclús com un participant involuntari”, va dir en un comunicat Liz Cole, presidenta de NBC New Studios i productora executiva de Dateline. “Després d’haver estat a la Vanguardia del veritable gènere criminal durant tant de temps, sabem millor que ningú que la veritat és a vegades més estranya que la ficció, i amb els girs i voltes d’aquest cas, vam veure una oportunitat real de presentar-la en un format amb guió. Som molt afortunats i encantats d’estar coproduint amb els brillants narradors d’històries a Blumhouse Television”.

NBC News Studios es va estrenar per primer cop el mes de Gener com a part d’una mica de la xarxa per entrar al món dels documentals Premium, docu-sèries i programes amb guions seleccionats, que van substituir a les produccions de Peacock Productions i en associació amb Blumhouse Television per a desenvolupar i produir programes amb guions originals basats en històries de Dateline. Cole està llest per produir la sèrie per a NBC News Studios al costat de Jason Blum, Wiseman i Gold per a Blumhouse Television i David Corvo de Dateline.

“No sols estem buscant monstres sota del llit, sinó també les coses que ens mantenen desperts per la nit, pel que l’oportunitat de extraure l’increïble ric tresor de material dels arxius de Dateline per a desenvolupar és una oportunitat realment única i emocionant per nosaltres”. Marci Wiseman i Jeremy Gold, copresidents de Blumhouse Television, van dir en un comunicat. “Quan ens vàrem trobar per primer cop amb The Thing About Pam, com milers de persones que van veure l’episodi de Dateline i van escoltar el podcast, ens vam quedar impressionats. Llavors, quan NBC ens va presentar això, vam saltar al fer d’aquest el nostre primer projecte amb guió”.

Després de debutar amb Blumhouse en l’exitós reboot de ‘Halloween’ l’any 2018, Curtis i la seva productora Comet Pictures han signat un acord de tres anys amb Blumhouse per a projectes de cinema i televisió, inclòs el projecte de terror ‘Mother Nature’, que ja està en marxa, en el que Curtis està fent el seu debut com a directora i està co-escrivint amb el Cap de desenvolupament de Cinema i Televisió de Comet, Russell Goldman.

“Tinc 61 anys i el meu lema ara és: ‘Si no és així, quan, sinó jo, qui?’ Esticemocionada de tenir una casa creativa per explorar les meves pròpies idees i la d’altres”, va dir Curtis en un comunicat. “ Jason i el seu equip m’han fet sentir benvinguda. Comet està llest per dur aquestes històries a la pantalla”.

A més de ‘Mother Nature’, Curtis es reunirà amb Blumhouse per l’esperada ‘Halloween Kills’, que arribarà als cinemes el 16 d’Octubre, així com la seva seqüela ‘Halloween Ends’, que arribarà als cinemes el 15 d’Octubre de 2021.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada