Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 9 de maig del 2020

'Just Beyond'.


Disney+ ha ordenat la creació de 8 episodis de la adaptació a sèrie de ‘Just Beyond’, amb l'escriptor Seth Grahame-Smith i produïda per 20th Century Fox Television. L’antologia de terror/comèdia, basada en la sèrie de novel·les gràfiques d’èxit en vendes de BOOM! Studios del icònic escriptor infantil R.L. Stine (Goosebumps), va ser creada per Grahame-Smith, qui té una història que es mou entre el terror i la comèdia, com autor de les novel·les també èxit en vendes Pride and Prejudice and Zombies and Abraham Lincoln: Vampire Hunter, i el guionista de ‘Dark Shadows’ de Tim Burton, The Lego Batman Movie i The Saint del director Dexter Fletcher i l’actor Chris Pine.

“Vaig créixer veient repeticions de Twilight Zone i les històries increïbles originals” amb els meus pares”, va dir Seth Grahame-Smith. “Sempre vaig voler fer una sèrie de antologia de gènere que les famílies poguessin gaudir junts, i fer-ho d’una manera que sigui una entrega per a nens i adults per igual. R.L. Stine ha estat part de milions d’infàncies, i Disney+ ja ha demostrat ser un lloc que sap com fer espectacles d’alta qualitat per a tota la família. No podria estar més emocionat de treballar amb ambdós”.

“En el passat, vam tenir una atracció a Walt Disney World de Goosebumps Horrorland”, va dir l’autor R.L. Stine. “Va ser una de les emocions de la meva vida. Ara estic encantat de tornar amb Disney per a la sèrie de televisió basada en les meves novel·les gràfiques. Escrivint “Just Beyond” per a Boom! Studios, ha estat una alegria des del principi i estic molt content de que el meravellós guionista Seth Graham-Smith doni vida a la sèrie a Disney+. Que tant afortunat puc ser?

S’està començant a reunir una sala de guionistes i s’espera que la sèrie arribi a Disney+ la tardor de 2021.

Grahame-Smith i David Katzenberg produiran a través de la seva companyia KatzSmith Productions. KatzSmith està representat per WME i Ziffren Brittenham.


‘Just Beyond’ serà produït per 20th Century Fox Television, una part de Disney Television Studios. Seth Graham-Smith serà escriptor i productor executiu al costat de David Katzenberg, Stephen Christy i Ross Richie. R.l. Stine està adjunt com a coproductor executiu.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada