Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 3 de maig del 2020

'John Wick 4'.



Durant una entrevista amb Collider, el director de ‘John Wick 4’, Chad Stahelski, va oferir noves idees sobre el desenvolupament del pròxim film, en la que el equip es troba en procés de creació de guions, elevant el llistó i una actualització sobre la data d’estrena del film.

Stahelski va compartir que, tot i que inicialment estaven llestos a seguir endavant i va fer broma sobre fer “una comèdia romàntica o quelcom així” quan va acabar ‘John Wick 3’, l’actor Keanu Reeves va revelar al cineasta que estava llest per interpretar de nou a John Wick.

“Ens vam conèixer quan estàvem fent la gira publicitària [Parabellum] i crec que estàvem a Japó, i Keanu va dir: ‘Crec que em queda un més’, i teníem una idea que no vaig utilitzar i que ens agrada i vam tindre de tallar-ho de la tercera entrega [Parabellum], simplement no tenia espai per això. Llavors vàrem pensar: ‘Bé, farem una quarta entrega. Això serà sorprenent. Ho planejarem’. Els estudis [...] van dir: ‘Entenem totalment el que intentes fer’. Vam presentar una idea o [pla] temàtic i va ser realment gran. Llavors, estem parlant de fer una mica més que un [John Wick 4], o quelcom això, i tractar de desenvolupar això. Veurem com va això”, va dir Stahelski.

En quant a on estan Stahelski i el seu equip en el procés de preproducció, Stahelski diu que estan tractant de donar forma al “guió” de John Wick 4 en la base per a una nova entrada: “Tenim, no en diria un primer esborrany, però jo en diria un “guió”: una història escrita, part del esquema, part del guió, part. Sabem on volem anar, coneixem les temàtiques. Això ho anomenem “la caixa de joguets”. És com un document de 100 i pico, però alguns d’ells estan escrits. És un bon lloc per a començar. Després començarem a diluir-ho, i després treballem amb els escriptors per obtenir les escenes correctes i després començarem a treballar amb el diàleg de Keanu. És un procés molt extern per nosaltres. Després, farem el procés de dintre cap en fora que tracte sobre el caràcter. Llavors, per a respondre a la teva pregunta, estic en un lloc feliç on estem desenvolupant. No tenim un primer esborrany tancat, però estem en un lloc on sabem que volem fer i on volem fer-ho”.

Stahelski va incloure que ell i el codirector David Leitch (John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2), mai amaguen del fet de que són especialistes en acrobàcies i va afegir que estan orgullosos de les seves arrels com especialistes i coordinadors d’acrobàcies i com això s’adapta bé fent films d’acció “crec que Dave i jo va ser bons en el que vam fer com especialistes i com a coreògrafs. Llavors, no volem perdre això. Vull ser genial amb l’acció. Vull ser un millor director, però això no significa que vulgui fer menys acció o que tingui menys que veure amb l’acció. Suposo que el tercer simplement sentia que necessitava un lloc per anar després del número dos i tenia aquestes idees. D’alguna manera es va convertir en aquest film boig d’acció. Han passat un parell de dies en els que he decidit fer el número quatre i me despertat suant, ‘Cavalls! Com puc vèncer a els cavalls?! Com, no tinc ni idea, per dir-te la veritat. [...] Crec que tinc moltes idees genials per a la pròxima que crec que són diferents, impactants, divertides i úniques. Com fer-los, no tinc ni idea en aquest moment. Encara ho estic resolent”.

Originalment, ‘John Wick 4’ s’estrenava el mateix dia que ‘The Matrix 4’, el 21 de Maig de 2021, en el que els fans van anomenar Keanu Day. Amb les produccions cinematogràfiques en gran mesura estan aturades en tots els àmbits, Stahelski va revelar que no pot donar una data de estrena per al pròxim John Wick ja que ‘The Matrix 4’ “tant sols havia rodat 4 setmanes quan tot es va aturar”.

“Keanu te que acabar els seu compromís amb ‘The Matrix 4’, va continuar Stahelski, “el qual es un gran problema i crec que provablement el dura fins a finals d’any”. Després tenim que passar al mode de preparació i després començarem. Per tant, estic segur de que amb cada producció, des de les coses de Dave fins a les nostres coses, qui sap en aquest moment”.

*Apunt meu: segons IMDb el film està programat per estrenar-se el 27 de Maig de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada