Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 de maig del 2020

‘Sonic The Hedgehog 2’.


Aquest any va arribar l’esperada adaptació del famós Eriçó de color blau Sonic, amb ‘Sonic The Hedgehog’ de Paramount Pictures, amb bona acceptació tant de la critica com per part del públic i aconseguit una més que digne recaptació a la taquilla, sostant uns $81M i $95M, i recaptant a nivell mundial uns $306.766.470. Doncs tres mesos després de la seva estrena, des de Variety ens informen de que s’ha confirmat que l’estudi està desenvolupant una seqüela. I és que la veritat, el final de ‘Sonic The Hedgehog’ ho deixava molt obert per a una possible seqüela.

Tot i que està en un desenvolupament molt matiner i encara no hi ha decisions sobre el repartiment, la seqüela veurà el retorn de Jeff Fowler com a director, qui va debutar en l’èxit predecessor i els escriptors Pat Casey i Josh Miller, amb Neal H. Moritz, Toby Ascher i Toru Nakahara tronaran com a productors, mentre que Haijime Satomi, Haruki Satomi i Tim Miller tornaran com a productors executius.

Originalment, el film estava programat per arribar als cinemes el Novembre del 2019, però després de les critiques negatives per part dels fans del videojoc sobre el disseny inicial de Sonic (horrible), Paramount va endarrerir l’estrena per al 14 de Febrer de 2020, amb l’objectiu de millorar el disseny i que finalment era més semblant al dels videojocs i l’estratègia els va funcionar, ja que com he dit va recaptar un total de $306,7M amb un pressupost d’entre $81M i $95M. Tot i que crec que podria haver fet més, si no hi hagués hagut la aturada als cinemes degut a la pandèmia mundial.

Escrit per Patrick Casey (Golan the Insatiable), Josh Miller (Golan the Insatiable) i Oren Uziel (The Cloverfield Paradox), el film segueix Tom Wachowski, un policia de la ciutat rural Green Hills, que decideix ajudar a Sonic a escapar del govern que el vol capturar. El film està dirigit per Jeff Fowler i produït per Tim Miller (Terminator: Dark Fate).

En el repartiment principal, hi podem trobar per exemple a Jim Carrey interpretant al Doctor Robotnik/Eggman, el dolent principal de Sonic; James Marsden com a Tom Wachowski, un oficial de policia que s’uneix a Sonic per contra restar els malvats plans de Eggman, Adam Pally (The Mindy Project, Iron Man 3) com al cap de Tom, Tika Sumpter i Natasha Rothwell. Ben Schwartz serà qui posarà la veu a Sonic.


Es provable que ‘Sonic The Hedgehog 2’ la veiem a finals de 2021 o principis de 2022. Per ara no hi ha data confirmada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada