Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 16 de maig del 2020

'The Continental'.

Fa quasi més d’un any, des del últim cop que, vam escoltar una actualització del projecte sobre el pròxim spin-off de ‘John Wick’ de Starz i Lionsgate, ‘The Continental’, i ara el productor executiu Chad Stahelski finalment ha compartit una actualització sobre el molt esperat projecte, mentre que també fa broma de la seva interessant versió del món de John Wick. Parlant amb Fandom, Stahelski ha revelat que ‘The Continental’ definitivament s’explicarà des d’una perspectiva del personatge molt diferent per a que els fans puguin entendre com de gran és el món de hitman.

“L’angle en el que estan treballant en el programa de ‘The Continental’ en aquest moment és una perspectiva diferent del món sencer, venen des dels punts de vista de diferents personatges i quina és l’amplitud del món”, va dir Stahelski. “Mentre que a John Wick estic seguint un període de temps que és quasi una setmana en la vida d’un home, [per] a que tot estigui fora de control, que és la nostre història de John Wick. L’angle del que provenen els altres productors i escriptors en el programa de televisió és una estructura de línia de temps molt diferent i una perspectiva de personatge molt diferent. Sobre quan de profund és el món, i no sols assassins sinó tot el que està inclòs. I moltes de les històries d’origen són alguns dels personatges que veus a Wick. Així que tenen algunes coses molt interessants, és una versió molt interessant del món de Wick, que crec que és genial. Però no serà des de la perspectiva de John Wick. No és que John Wick no s’involucri en això, simplement no des de la seva perspectiva”.

L’aclamat escriptor i productor Chris Collins (Sons of Anarchy, The Wire i The Man in the High Castle), escriurà el guió i en serà el showrunner. El projecte tindrà com a productors executius, un equip creatiu dirigit per l’equip de Thunder Road Pictures el qual està format per Basil Iwanyk (la franquícia de John Wick, The Town, Sicario), Chad Stahelski (co-director de ‘John Wick’ i director de John Wick: Chapter 2), el guionista de la franquícia de ‘John Wick’ Derek Kolstad, juntament amb Collins, David Leitch (co-director de ‘John Wick’, Deadpool 2) i Keanu Reeves. Stahelski dirigirà el primer episodi.

Collins expandeix l’univers de la sèrie centrant-se en l’Hotel Continental i en aquells que troben refugi en el seu terrat. Introduint-se en una versió hiperrealista de Los Angeles, la sèrie mantindrà la urgència de l’acció i l’humor sec dels films de John Wick. Amb el punt de partida de l’esforç de col·laboració entre, Lionsgate’s Film, televisió i la plataforma Starz, ‘The Continental’ continua amb el creixement de la franquícia el qual els tres films ja han generat un total de $579.242.402 a nivell global i un exitós joc de realitat virtual per a mòbil.

El vicepresident sènior de programació Karen Bailey és l’executiu de Starz estarà a càrrec de ‘The Continental’.

Starz conserva tots els pagaments de la plataforma en l’àmbit nacional de televisió i els drets SVOD de la sèrie. Lionsgate per la seva part conserva tots els drets de distribució internacional i la distribució domèstica i els drets d’entreteniment de les llars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada