Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 21 de maig del 2020

'One Piece live-action'.


Amb l’aturada de la producció a la majoria dels films per culpa de la pandèmia mundial, això també afecta a la pròxima adaptació per part de Netflix del anime/manga ‘One Piece’ a live-action i ara el productor Marty Adelstein ha ofert una actualització sobre la sèrie. (Des de ComicBook.com)

En una entrevista amb SyFy Wire, el fundador i CEO de Tomorrow Studios va discutir que està supervisant el treball en l’adaptació live-action per a Netflix de ‘Cowboy Bebop’ i ‘One Piece’, i que si no fos per l’actual crisis mundial, la producció d’aquest últim començaria al mes d’Agost a ‘Ciudad del Cabo’, Sud Àfrica, però ara la data que esperen començar a filmar és al “Setembre, com a molt tard”.

“Bàsicament tenim 10 guions escrits. Començarem el càsting quan puguem tornar”, va explicar Adelstein. “La meva sospita és a partir del 1 de Juny, però començarem a fer el nostre càsting. Tenim molts noms dels que estem parlant i hauríem de començar producció al Setembre. Hem estat treballant molt de prop amb Sensei Oda. Llavors, vem començar, i aquest és molt gran. Vull dir, ‘Snowpiercer’ va ser una gran producció, això és encara més gran”.

El Manga, escrit i il·lustrat per Eiichiro Oda, la història de One Piece es situa en el moment àlgid de la Gran Era dels Pirates, en el que el jove Monkey D. Luffy (Ruffy en català) vol esdevenir el Rei dels Pirates i apoderar-se del tresor llegendari anomenat One Piece. El personatge principal en Luffy, quan era petit es va menjar una “Fruita del Diable” que el converteix en un home de goma, aquesta fruita rep el nom de Gomu Gomu No Mi.

La sèrie estarà escrita per Steven Maeda (The X-Files), qui també actuarà com a showrunner i productor executiu, amb Matt Owens (Agents of Shield) també contribuirà en l’escriptura i també en serà productor executiu. A ells s’hi uniran Marty Adelstein i Becky Clements de Tomorrow Studios (Snowpiercer), els quals també en seran productors executius de la sèrie al costat del autor de l’obra, Eiichiro Oda.

El Manga ha generat una franquícia de mitjans que inclou múltiples films animats, una sèrie d’anime que du actualment 20 temporades i actualment està en curs, nombrosos videojocs i inclús restaurants temàtics i Parcs d’Atraccions temàtics a Japó, Taiwan i Hong Kong.

L’adaptació live-action marca el segon per al servei de streaming amb Tomorrow Studios, ja que ambdós també estan desenvolupant la sèrie ‘Cowboy Bebop’, amb la producció d’aquesta sèrie aturada actualment a causa d’una lesio de l’actor John Cho (The Grudge). Netflix també està desenvolupant una adaptació live-action de ‘Avatar: The Last Airbender’ i una seqüela americanitzada del film ‘Death Note’.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada