Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 de maig del 2020

'Clark'.


Segons Variety, l’actor Bill Skarsgard ha signat per a interpretar el paper principal de la nova sèrie en idioma suec de Netflix titulada ‘Clark’, que es centrarà en el gàngster dels anys 60’ Clark Olofsson. Skarsgard interpretarà el seu primer paper important des de que aparegués com un personatge recurrent en la sèrie ‘Castle Rock’ de Hulu, que va emetre la seva segona temporada l’any passat.

“Clark Olofsson és, per bé i per mal, una de les persones més colorides i fascinants de Suècia. Accepto aquest desafiament amb delit barrejat amb terror i crec que amb Jonas i Netflix al darrera, podem explicar una història innovadora amb un ritme i una bogeria que potser no haguem vist abans a la televisió”. Skarsgard va dir en un comunicat. “La vida i història de Clark són tan increïbles i fotudes que inclús faria posar vermell a Scorsese”.


Basat en la autobiografia de Clark Olofsson “Vafan var det som hände”, la sèrie de sis episodis explicara els primers anys del criminal suec fins al dia d’avui. Primer va començar cometen delictes com robatoris, intent de assassinat, assalt i tràfic de drogues durant les dècades de 1960 i 1980. Olofsson també és més conegut per la seva participació en vil robatori de Norrmalmstorg quan el seu ex company de cel·la i amic Jan-Erik Olsson havia sol·licitat a la policia que permetés que Olofsson anés al banc on havia retingut a quatre persones com a ostatges. Aquest esdeveniment finalment va dur a la creació del terme “Stockholm Syndrome”, on els ostatges van desenvolupar algun tipus de vincle cap als seus captors.

‘Clark’ estarà dirigit i produït per Jonas Akerlund a partir d’un guió que va coescriure amb Fredrik Agetoft i Peter Arrhenius. Skarsgard també en serà productor executiu al costat de Hans Engholm. La sèrie és una producció del Scandinavian Content Group amb Börje Hansson i Patrick Sobieski com a productors.

“ Clark és la història sobre l’home més políticament incorrecte, que va viure la vida més políticament incorrecte...És una biografia ultra violenta, enginyosa, emocional, real i surrealista per posar nom al Síndrome de Estocolm, però és sols sobre el robatori de Norrmalmstorg”, va dir Akerlund. “[Skarsgard] la parella perfecte per això [i]...portarà el “Stockholm Syndrome” per al paper.

Skarsgard va guanyar reconeixement mundial a través del seu paper com el malvat pallasso que canvia de forma Pennywise en el film de terror ‘It’ el 2017, basat en la icònica novel·la del mateix nom de Stephen King. Altres crèdits cinematogràfics notables de Skarsgard inclou: ‘Atomic Blonde’, ‘Assassination Nation’, ‘Deadpool 2’ i ‘Villains’. Després el podrem veure en el film de ciència ficció de Edson Oda ‘Nine Days’; el thriller psicològic ‘The Devil All the Time’ protagonitzant al costat de Tom Holland i Robert Pattinson; i ‘The Northman’ de Robert Eggers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada