Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 de maig del 2020

‘Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead’.


Ja han passat 29 anys des de l’estrena als cinemes del film ‘Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead’ de Warner Bros., i ara des de Deadline estan donant a conèixer que Treehouse Pictures (Set It Up) està en procés de desenvolupar una nova versió del film clàssic de culte de 1991, amb el director de ‘Honey’, Billie Woodruff, a càrrec del film.

“Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead éss un clàssic de culte icònic”, va dir el president de Treehouse, Nappi, en un comunicat. “Esperem oferir al públic una nova interpretació que sigui tant divertida i escandalosa com l’original, però també intel·ligent i connectada amb el món d’avui”.


Escrita per Chuck Hayward, el remake de ‘Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead’, es descriu com una versió nova i diversa del film original on es desenvoluparà en l’actualitat i es centrarà en una família negra. El film serà produït per Justin Nappi i Juliet Berman de Treehouse al costat de Oren Segal. També serà produïda per Juliana Maio, Tova Laiter i el EP original Michael Phillips.

“Estic sorprès de quantes persones poden citar el diàleg del film original, i crec que aquest equip té un punt de vista nou i modern de la història que ressonarà d’una manera completament nova”, va dir Phillips.

El film original va ser dirigit per Stephen Harek a partir d’un guió escrit per Neil Landau i Tara Ison. La guanyadora d’un Emmy, Christina Applegate, va interpretar a Sue Ellen Crandell, una jove de 17 anys que juntament amb quatre germans menors que van quedar en cura d’una cruel mainadera després de que la seva mare se’n va de vacances d’estiu. Tot i això, el seu estiu es torna més complicat quan la mainadera mor de sobte d’un atac al cor. Tot i rebre critiques negatives i una pobre recaptació en la taquilla, el film havia sembrat un gran culte després de la seva estrena en VHS i televisió per cable.

Woodruff va ser reconegut per primer cop com a director de vídeos musicals el qual ha treballat amb artistes com Backstreet Boys, Clin Dion, Britney Spears, Usher, Mary J. Blige i més. Va fer el seu debut com a director amb ‘Honey’ l’any 2003, protagonitzada per Jessica Alba. Després d’això, va ser director d’episodis de TV que inclouen Shadowhunters, Claws i Black Lightning. Woodruff és actualment el director del pròxim ‘Genius: Aretha’ per a National Geographic i protagonitzada per la nominada a un Oscar Cynthia Erivo, que s’estrenarà aquesta tardor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada