Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 17 de maig del 2020

'Scarface remake'.

Després del llarg temps en desenvolupament durant dos anys amb Antonie Fuqua (The Equalizer, Training Day) com a director, el remake de Universal de ‘Scarface’ està tornant a la normalitat quan Luca Guadagnino (Call Me By Your Name) ha signat per a dirigir, segons The HollywoodReporter.

L’última versió del guió estava escrita per Joel i Ethan Coen, guardonats amb un Oscar, amb esborranys anteriors de Gareth Dunnet-Alcocer i Paul Attanasio i prèviament amb gent unides a la cadira de director incloent a Fuqua i David Ayer (Suicide Squad).

L’adaptació de ‘Scarface’ es basa en la novel·la de 1930 escrita per Armitage Trail. El llibre va ser font forta d’inspiració pel gàngster en la vida real Al Capone, també conegut com Scarface. La història segueix l’ascens i la caiguda de Tony “Scarface” Camonte, qui es fa càrrec del negoci il·legal del alcohol a Chicago durant la Era de la Prohibició després de matar el líder de la màfia Al Springola. La història conclou amb Camonte assassinat pel seu germà, un oficial de la policia de Chicago, que no reconeix al seu germà ja que va pensar que havia mort en la Primera Guerra Mundial.

L’icònic film de 1983 ‘Scarface’ es desenvolupa a Miami en el 1980 i segueix a Tony Montana, un immigrant cubà decidit qui es fa càrrec d’un cartel de la droga i sucumbeix a la cobdícia. La reimaginació de Fuqua per a Universal Pictures es filmarà a partir d’un guió polit, pels quatre vegades guanyadors del Premi de l’Acadèmia Joel i Ethan Coen (No Country for Old Men, Fargo). Es diu que l’adaptació més recent tindrà lloc en un entorn contemporani de Los Angeles i serà produïda per Dylan Clark amb Scott Stuber com a productor executiu al costat del productor Marco Marabito.

Després de construir la seva reputació amb la ben rebuda trilogia del desig començant amb ‘I Am Love and A Bigger Splash’, i concloure amb l’adaptació de la guanyadora d’un Oscar ‘Call Me By Your Name’. El seu projecte més recent, va ser la nova versió del 2018, inspirat en el remake del clàssic de terror ‘Suspiria’, de Dario Argento, que va rebre respostes polaritzades de la critica i per part del públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada