Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 de maig del 2020

'The Umbrella Academy season 2'.

El compte oficial de Twitter de ‘The Umbrella Academy’ de Netflix ha compartit set nous cartells dels personatges per a la segona temporada de l’exitosa sèrie de superherois. La Segona Temporada de ‘The Umbrella Academy’ s’estrenarà el pròxim divendres 31 de Juliol, a continuació podeu veure els cartells. En l’anterior noticia podíem veure el repartiment principal al ritme de ‘I Think We’re Alone Now’ anunciant la data d’estrena, també us el torno a deixar penjat.

          

En la primera temporada, el mateix dia de 1989, inexplicablement neixen 43 nadons en dones aleatòries i sense connexió que no havien mostrat signes d’embaràs el dia anterior. Set van ser adoptats per Sir. Reginald Hargreeves, un industrial multimilionari, que crea ‘The Umbrella Academy’ i prepara els seus “fills” per a salvar el món. Però no va sortir segons els plans. En els anys d’adolescència, la família es va fracturar i l’equip es va dissoldre. Ara, sis supervivents dels trenta membres es reuneixen després de les noticies de la mort de Hargreeves’. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya i número cinc, treballen junts per resoldre un misteri que envolta la mort del seu pare. Però l’estranya família torna a començar a separar-se per les seves divergents personalitats i habilitats, per no parlar de l’amenaça imminent d’una apocalipsi global.

La sèrie està protagonitzada per Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, David Castañeda, Aidan Gallagher, Cameron Britton, Mary J. Blige, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe i Kate Walsh.

La sèrie està produïda per Universal Cable Productions per a Netflix. Steve Blackman (‘Fargo’, ‘Altered Carbon’) tornrà a exercir de productor executiu i showrunner per a la segona temporada, amb els productors executius addicionals Jeff F. King (‘Hand of God’), Bluegrass Television, i Mike Richardson i Keith Goldberg de Dark Horse Entertaiment. Gerard Way i Gabriel Bá en seran els productors co-executius. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada