Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 25 de maig del 2020

'Élite season 4'.

Netflix ha renovat el drama espanyol ‘Elite’ per a una quarta temporada, però segons Deadline, la pròxima temporada tindrà alguns canvis en el repartiment principal.


Els membres del repartiment que abandonen la sèrie són: Mina El Hammani, Dnna Paola, Ester Expósito, Álvaro Rico i Jorge López. Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Omar Ayuso, Claudia Salas i Georgina Amorós han estat confirmats per aquesta quarta temporada.

A Elite, Las Encinas és l’escola més exclusiva del país, on l’elit envia als seus fills a estudiar. Allà, tres adolescents de classe treballadora acaben de ser admesos després de que un terratrèmol destruís la seva escola. El xoc entre els que ho tenen tot i els que no tenen res a perdre crea una tempesta perfecta que acaba en un assassinat. Qui va cometre el crim?

En la tercera temporada de la sèrie, diversos protagonistes van enfrontar els seus últims mesos en el institut, una etapa en la que hauran de prendre decisions que poden canviar el seu futur per sempre. La temporada va mostrar amor, sexe i amistat, així com zels, secrets i el desig de venjança, que amenacen amb destruir vides que realment estaven per començar.

La sèrie està protagonitzada per ex alumnes de ‘La Casa de Papel’ (a.k.a. Money Heist), María Pedraza, Miguel Herrán i Jaime Lorente, al costat de Itzan Escamilla (Cable Girls, The Ministry of Time), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes) i Arón Piper (15 Years and One Day).

‘Elite’ va ser creada per Darío Madrona i Carlos Montero, els quals van co-escriure la sèrie. Ramón Salazar i Dani de la Orden van ser els directors de la sèrie, produïda per Netflix i Zeta Ficción.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada