Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 30 de maig del 2020

'Tom Cruise Project SpaceX'.


Anteriorment s’informava de que Tom Cruise estava treballant amb SpaceX de Elon Musk per a un film d’aventura ambientada en el espai, i ara sembla que el projecte ha trobat director, Doug Liman. Això marcaria la tercera col·laboració entre Cruise i Liman, els quals es van unir per dur la brillant ‘Edge of Tomorrow’ i l’infravalorat ‘American Made’.

Segons Deadline, el duo ha estat treballant en el film espacial durant un temps i estan neguitosos per fer que les coses es moguin l’abans possible. Liman va escriure el primer esborrany del guió i també planeja produir-lo.

Tant Cruise com Liman estan ocupats en altres projectes en aquest moment. Cruise està esperant per tornar a la feina un cop es reprengui el rodatge de ‘Mission: Impossible 7’ de Christopher McQuarrie i recentment ha completat el rodatge de ‘Top Gun: Maverick’ esperant aixecar el vol. Liman per la seva part està en la postproducció de ‘Chaos Walking’, protagonitzat per Daisy Ridley i Tom Holland. Cruise i Liman també estaven treballant en un projecte separat titulat ‘Luna Park’, per a Paramount Pictures.

No està clar si el film a bord de l’Estació Espacial Internacional està connectada en el que Cruise està treballant amb SpaceX, però donat que Musk va respondre al teweet de Bridenstine dient “Hauria de ser molt divertit”, totes les senyals apunten a que les dues organitzacions treballen juntes en el film. El film anunciat el dilluns amb SpaceX, serà el primer llargmetratge narrat en el espai exterior i segons els informes, no està vinculat a l’exitosa franquícia de ‘Mission: Impossible’ de Cruise.

Cruise s’ha fet famós a Hollywood per la seva atenta naturalesa de fer quasi exclusivament les seves pròpies acrobàcies, rivalitzant amb Jackie Chan (The Foreigner) per les altures i els extrems als que anirà, per a fer les escenes més espectaculars al llarg dels seus diversos films de gran èxit. Si bé el primer film de ‘Mission: Impossible’ va ser un esforç més aviat fluix per a les acrobàcies, Cruise ho ha fet cada cop més espectacular en cada nova entrega, començant amb l’escalada sense cables a ‘Mission: Impossible 2’, en el parc de Utah Dead Horse Point State i continuant amb el gratacels de Shanghai a ‘Mission: Impossible 3’, escalant el gratacels de Dubai Burj Khalifa i executar acrobàcies de 123 pisos a ‘Mission: Impossible-Ghost Protocol’.

El més notable es va produir en la sisena i més aclamada entrega de la franquícia, ‘Mission: Impossible-Fallout’, que es va penjar d’un helicòpter en ple vol i escalar a través d’una carga penjada d’ell, seguit de volar en helicòpter al voltant de la glacera Siachen i conduir un veritable gran salt d’altitud d’obertura baixa (High Altitude Low Opening -HALO-). També va saltar entre diverses teulades per a una seqüència de persecució a peu, el que va resultar que durant la filmació de l’escena es trenqués el turmell i obligues a la producció a aturar-se durant dos mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada