Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 31 de maig del 2020

'Killers of the Flower Moon'.


Després de que el mes passat s’informava de que el guanyador d’un Oscar Martin Scorsese (The Irishman) estava en negociacions amb múltiples serveis de streaming per a finançar la seva adaptació en actual desenvolupament ‘Killers of the Flower Moon’, The Hollywood Reporter ens informa de que Paramount Pictures i Apple estan en converses finals per a cofinançar el film.

Amb el projecte llest per a protagonitzar l’actor Leonardo DiCaprio (Once Upon a Time In Hollywood) i Robert DeNiro (The Irishman) juntament amb la direcció de Scorsese, els “insiders” ens informen que el pressupost amb els contractes del trio ja està establert al voltant de $55M, el que fa que el director pregunti per a un pressupost global més alt del original, de $160M a $225M. El director general de Paramount, Jim Gianopulos es va sentir incòmode amb els números i el va baixar a $180M i va acordar amb el director que quan parles amb els serveis de streaming ajudes a aconseguir un millor tracte per a totes les parts, amb Netflix originalment preparat per fer-se càrrec del projecte per un pressupost de $215M després d’haver treballat amb Scorsese a ‘The Irishman’.


Si bé els números finals no s’han revelat en l’acord entre els dos estudis, s’ha confirmat que Apple prendrà el lloc com estudi creatiu darrera del projecte i es farà càrrec del cost mentre que Paramount la distribuirà.

Basat en la novel·la del mateix nom de David Grann, el film seguirà la investigació dels terribles assassinats dels rics de Osage en el comptat de Osage, Oklahoma, en la dècada dels anys 1920, poc després de que es descobrís petroli en les seves terres. El FBI, encara al començament de la seva creació, va fer-se càrrec del cas i va descobrir un terrible secret darrera de la gresca.

“Quan vaig llegir el llibre de David Grann, immediatament vaig començar a veure-ho: la gent, els escenaris, l’acció, i vaig saber que tenia que convertir-lo en un film”, va dir Scorsese anteriorment. “Estic tant emocionat de treballar amb Eric Roth i reunir-me amb Leo DiCaprio per dur aquesta història estatunidenca veritablement inquietant a la pantalla”.

‘Killers of the Flower Moon’, està escrita per Eric Roth (A Star is Born), està produïda per Imperative Entertaiment, qui va adquirir els drets de la novel·la per $5M, així com Scorsese, Appian Way Productions i Sikelia Productions. Protagonitzarà el film el guanyador d’un Oscar Leonardo DiCaprio al costat de Robert DeNiro, prèviament en converses per unir-se al repartiment.

‘Killers of the Flower Moon’ marcarà les setena col·laboració entre DiCaprio i Scorsese, després de treballar en múltiples films nominats al Oscar i guanyadors a partir de ‘Gangs of New York de 2002, seguit de ‘The Aviator’ de 2004, que va ser la primera actuació de DiCaprio nominada al Oscar amb Scorsese en la direcció, ‘The Departed’ de 2006, ‘Shutter Island’ de 2010, ‘The Wolf of Wall Street’ de 2013 i el curtmetratge de 2015 ‘The Audition’.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada