Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de maig del 2020

'Dune'.

S’ha publicat una nova fotografia de la molt esperada nova versió de ‘Dune’ de Denis Villeneuve, que ens mostra una nova mirada al personatge expert en armes de Josh Brolin, Gurney Halleck, al costat de Paul Atrides (Timothée Chalamet), mentre veiem una de les moltes acrobàcies del film. A continuació podeu veure’n la foto...(Via Empire).


El repartiment d’actors inclou a Chalamet (Call Me By Your Name), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout) i Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi) en els papers principals. El film també comptarà amb Zendaya (Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home), Jason Momoa (Aquaman), Dave Bautista (Guardians of the Galaxy Vol.1 i Vol.2), Javier Bardem (No Country For Old Men), Charlotte Rampling (The Night Porter) i Josh Brolin (Thanos in MCU).

Villeneuve és més conegut per dirigir ‘Blade Runner 2049’ i ‘Sicario’. Tot i que ‘Dune’ provablement s’assemblarà més al primer film que al segon, ambdós mostren el tipus d’experiència que dirigeix llocs àrids i desolats que un fan desitjaria en el director de ‘Dune’, teninet en compte que una part considerable de la història té lloc en un planeta desèrtic.

‘Dune’ té fixada la data d’estrena per al pròxim 18 de Desembre de 2020.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada