Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 de maig del 2020

'The Goon'.

Ha passat més d’un any, des de l’últim cop que vam escoltar alguna actualització sobre l’esperada adaptació cinematogràfica del còmic de The Goon de Eric Powell de Dark Horse, per Tim Miller (Deadpool) i Jeff Fowler (Sonic The Hedgehog). Ara Blur Studios ha ofert als fans una actualització sobre el projecte finançat per Kickstarter, així com un cop d’ull als nous storyboards que podeu veure a continuació...



En el seu anunci, Blur Studios de Miller va expressar que “ho lamentaven de debò” per el temps que s’ha trigat a dur a terme el projecte, però que els efectes visuals i la casa d’animació ni tant sols “han pensat en renunciar” al film i l’esquema en continuar desenvolupant el film.

“Eric està, en aquest moment, treballant en revisions de guions i les coses encara estan avançant”, va escriure Blur en l’actualització. “És cert...hem tingut alguns contratemps, com que Disney hagués comprat Fox i, per suposat, no hi ha cap manera de que Disney faci un film de GOON, però hem seguit i seguirem superant aquesta merda fins que acabi”. L’animació per adults es calenta cada dia i estem alimentant aquest foc de manera molt activa amb els nostres programes com ‘Love, Death & Robots’. I està funcionant: creieu-me, la diferència entre l’emoció que hem escoltat llançar a Goon ara i la por que vam escoltar quan vam començar el desenvolupament (quan els dinosaures caminaven per la terra) és molt gran. Menys portes estan tancades i més ments estan obertes”.

Al observar el creixent interès en l’animació per adults i presentar el film als estudis, l’actualització demana que els fans “mantinguin la fe” i que l’adaptació “succeeixi”, mentre ofereix un trio de storyboards inicials i “robust” del creador del còmic i el propi il·lustrador, Powell, amb la incitació del retorn d’alguns personatges clau de la clàssica sèrie de culte durant dues dècades.

Creat per Eric Powell, The Goon segueix les aventures d’un lluitador musculós que afirma ser el principal executor d’un temut mafiós. Les històries tenen una agudesa paranormal i còmica i es refereixen a fantasmes, zombies, científics bojos, simis mofeta i més. L’escena de prova original realitzada per al film va incloure a Clancy Brown prestant la veu al personatge principal i a Paul Giamatti com el seu amic i associat Franky.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada