Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de maig del 2020

'Tom Cruise Project'.

Després de associar-se amb SpaceX de Elon Musk per a un film d’aventures en el espai, Tom Cruise s’ha associat també amb La NASA per a filmar un film a bord de l’Estació Espacial Internacional, amb l’administrador de la NASA Jim Bridenstine anant a Twitter per a revelar la notícia.


No està clar en aquest moment si el film a bord de l’Estació Espacial Internacional està connectada al projecte que Cruise està elaborant amb SpaceX, però donat que Musk va respondre al tweet de Bridenstine dient: Hauria de ser molt divertit!, totes les senyals apunten a les dues organitzacions científiques treballen juntes en el film. El film anunciat el dilluns amb SpaceX serà el primer llargmetratge narratiu en el espai exterior i, segons els informes, no està vinculada amb l’exitosa franquícia ‘Mission: Impossible’ de Cruise.


Cruise s’ha fet famós a Hollywood per la seva atenta naturalesa de fer quasi exclusivament les seves pròpies acrobàcies, rivalitzant amb Jackie Chan (The Foreigner) per les altures i els extrems als que anirà, per a fer les escenes més espectaculars al llarg dels seus diversos films de gran èxit. Si bé el primer film de ‘Mission: Impossible’ va ser un esforç més aviat fluix per a les acrobàcies, Cruise ho ha fet cada cop més espectacular en cada nova entrega, començant amb l’escalada sense cables a ‘Mission: Impossible 2’, en el parc de Utah Dead Horse Point State i continuant amb el gratacels de Shanghai a ‘Mission: Impossible 3’, escalant el gratacels de Dubai Burj Khalifa i executar acrobàcies de 123 pisos a ‘Mission: Impossible-Ghost Protocol’.

El més notable es va produir en la sisena i més aclamada entrega de la franquícia, ‘Mission: Impossible-Fallout’, que es va penjar d’un helicòpter en ple vol i escalar a través d’una carga penjada d’ell, seguit de volar en helicòpter al voltant de la glacera Siachen i conduir un veritable gran salt d’altitud d’obertura baixa (High Altitude Low Opening -HALO-). També va saltar entre diverses teulades per a una seqüència de persecució a peu, el que va resultar que durant la filmació de l’escena es trenqués el turmell i obligues a la producció a aturar-se durant dos mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada