Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de maig del 2020

'The Umbrella Academy season 2'.

Netflix ha anunciat la data oficial de l’estrena de la segona temporada de l’exitosa sèrie de superherois de Gerard Way, ‘The Umbrella Academy’, on veurem el retorn dels germans Hargreeves després del final del viatge en el temps de la primera temporada. La temporada 2 s’estrenarà el pròxim 31 de Juliol de 2020. L’anunci també arriba amb l’estrena d’un nou clip promocional que podeu veure a continuació, amb el repartiment principal mentre recreen el seu “Crec que estem sols ara”, seqüència de ball de la primera temporada.

          

En la primera temporada, el mateix dia de 1989, inexplicablement neixen 43 nadons en dones aleatòries i sense connexió que no havien mostrat signes d’embaràs el dia anterior. Set van ser adoptats per Sir. Reginald Hargreeves, un industrial multimilionari, que crea ‘The Umbrella Academy’ i prepara els seus “fills” per a salvar el món. Però no va sortir segons els plans. En els anys d’adolescència, la família es va fracturar i l’equip es va dissoldre. Ara, sis supervivents dels trenta membres es reuneixen després de les noticies de la mort de Hargreeves’. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya i número cinc, treballen junts per resoldre un misteri que envolta la mort del seu pare. Però l’estranya família torna a començar a separar-se per les seves divergents personalitats i habilitats, per no parlar de l’amenaça imminent d’una apocalipsi global.

La sèrie està protagonitzada per Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, David Castañeda, Aidan Gallagher, Cameron Britton, Mary J. Blige, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe i Kate Walsh.

La sèrie està produïda per Universal Cable Productions per a Netflix. Steve Blackman (‘Fargo’, ‘Altered Carbon’) tornrà a exercir de productor executiu i showrunner per a la segona temporada, amb els productors executius addicionals Jeff F. King (‘Hand of God’), Bluegrass Television, i Mike Richardson i Keith Goldberg de Dark Horse Entertaiment. Gerard Way i Gabriel Bá en seran els productors co-executius. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada