Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 6 de maig del 2020

'Borderlands'.


L’adaptació del joc de l’exitosa franquícia de Gerabox Software, Borderlands, per part de Lionsgate està donant grans passos, ja que no sols van aconseguir a Eli Roth (The House With a Clock In its Walls) per a dirigir l’adaptació, sinó que ara l’actriu de ‘Thor: Ragnarok’, Cate Blanchett està en converses per interpretar a Lilith, segons Variety.


Roth dirigeix el projecte amb un guió de Craig Mazin (Chernobyl), amb Avi i Ari Arad llestos per a produir a través de la seva productora Arad Prods al costat de Erik Feig a través de la seva productora Picturestart. Si l’acord de Blanchett es concreta, marcaria una reunió entre la guanyadora d’un Oscar i el director de ‘The House With a Clock In its Walls’ 2018, en la que va protagonitzar al costat de jack Black (Jumanji: Welcome to the Jungle, Jumanji: The Next Level).

En els jocs, Lilith és una de les principals protagonistes de la franquícia, així com un dels personatges que podem utilitzar per a jugar en el començament de la franquícia de 2009 i és una de les úniques sis dones en la galàxia que pertanyen a la poderosa classe de sirenes, que exerceixen increïbles habilitats sobrehumanes.

Borderlands és una franquícia de videojocs més exitoses del món, amb més de 57 milions de unitats venudes en tot el món, incloses més de 22 milions de unitats de Borderlands 2. Més d’un milió de jugadors cada mes encara juguen l’entrada de Borderlands 2 de 2012. La entrega, Borderlands 3, es va llançar el Setembre de 2019, i ja ha venut quasi 8 milions d’unitats en tot el món i va rebre el premi al Millor Joc Multijugador a Gamescom.

La producció del film començarà després d’aquest any. La sèrie de Borderlands està publicada per 2K.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada