Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 26 de maig del 2020

'Labyrinth sequel'.


Després de la sortida de la direcció de la seqüela de ‘Doctor Strange’, ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, el director Scott Derrickson ha trobat el seu pròxim projecte en forma de la seqüela del clàssic de culte protagonitzat per David Bowie, ‘Labyrinth’, segons Deadline.

El film original, que va arribar als cinemes l’any 1986, es centrava en una jove de 16 anys anomenada Sarah (Jennifer Connelly) mentre s’embarcava en la cerca per arribar al centre del laberint d’un altre món titular per a rescatar al seu germà petit Toby del Rei dels Follets, Jareth (Bowie), a qui ella desitjava allunyar-lo. Va ser un fracàs en la taquilla mentre rebia unes critiques força tèbies i es convertia en un clàssic de culte en els anys posteriors, generant novel·les vinculades, videojocs, projeccions permanents i un ball anual de disfresses dels fans.

Originalment es va anunciar una seqüela del film en el 2016 amb Nicole Perlman (Detective Pikachu) preparada per escriure el guió al costat de Jay Basu i Fede Álvarez (Don’t Breathe) adjunts per a dirigir, però després de d’un llarg desenvolupament, aquest projecte es va arxivar, amb el nou projecte essent una versió diferent del concepte.

La nova seqüela serà escrita per Maggie Levin, qui va escriure i dirigir ‘Into the Dark’ i ‘My Valentine’ per a Hulu, amb Lisa Henson de The Jim Henson Company llest per a produir, mentre Brian Henson serà productor executiu al costat de Derrickson i el seu col·laborador freqüent C. Robert Cargill.

Derrickson va començar a fer-se un nom en el mon del horror al principi de la seva carrera, ajudant a co-escriure ‘Urban Legends: Final Cut’ i va co-escriure i dirigir ‘Hellraiser: Inferno’ directe a vídeo, abans de fer el seu debut com a director a la gran pantalla amb ‘The Exorcism of Emily Rose’. Continuaria amb l’èxit preferit dels fans de 2012 ‘Sinister’ i l’èxit de taquilla de 2014 ‘Deliver Us From Evil’, abans de provar sort en el gènere de gran èxit del MCU ‘Doctor Strange’ el 2016. Estava programat per tornar com a coguionista i director per a la seva seqüela, però després de informar diferències creatives entre ell i Marvel Studios, va abandonar el projecte tot i que segueix associat com a productor, ara l’encarregat de dirigir ‘Doctor Strange in the Multivers of Madnness’ serà Sam Raimi (Spider-Man trilogy).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada