Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 de maig del 2020

'Hunting Season'.


Segons The Hollywood Reporter, el director de ‘Aquaman’, James Wan, es troba actualment en el procés de desenvolupar una adaptació cinematogràfica de ‘Hunting Season’, basat en la novel·la de ciència ficció de viatges en el temps de Frank M. Robinson, del mateix nom. Wan en serà productor a través de la seva companyia Atomic Monster amb l’escriptor de ‘John Wick’ Derek Kolstad adjunt per escriure’n el guió.

Publicada per primer cop a Astounding Science Fiction Magazine el Novembre de 1951, Hunting Season seguirà la història d’un oficial de lleis del futur, que és declarat enemic de l’estat i condemnat a ser executat al ser enviat al passat i ser assetjat per una banda. Ell tant sols disposa de tres dies per adaptar-se a la nova era i al mateix temps trobar una manera de sobreviure. El mitjà també senyala que el film s’està comparant a altres films clàssics de ciència ficció com 1984, Fahrenheit 451 i The Running Man.

Frank M. Robinson és més conegut per escriure novel·les de ciència ficció i novel·les de suspens com The Power i The Glass Inferno, que van ser adaptades a films amb The Glass Inferno com un dels dos llibres que es van combinar per a fer el clàssic de 1974 de John Guillermin, el film catastròfic ‘The Towering Inferno’ que va estar protagonitzada per Steve McQueen i Faye Dunaway. L’any 2014, Robinson va morir a l’edat de 87 anys i els seus treballs més recents van ser: la novel·la mèdica de suspens The Donor de 2004 i la novel·la curta The Errand Boy el 2010.

El film ‘The Hunting Season’ també estarà produïda per Don Murphy (Transformers) i Susan Montford a través de la seva companyia Angry Films al costa de Michael Clear de Atomic Monster, seran productors executius amb Cory Kaplan per a supervisar per a Angry Films.

El film s’afegirà a la llarga llista de projectes de Wan, que inclou: el seu nou film de terror ‘Malignant’; l’última entrega de l’exitosa franquícia de terror ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’; l’adaptació remake del live-action de ‘Mortal Kombat’ de Simon McQuoid; el film de terror ‘There’s Some Inside You House’ i la seqüela pendent per a Warner Bros. ‘Aquaman 2’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada