Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 de maig del 2020

'The Outpost'.

El tràiler oficial del pròxim film dramàtic de guerra del director Rod Lurie, ‘The Outpost’, s’ha publicat, el que ens ofereix una vista prèvia de la batalla més heroica de la guerra d’Afganistan. Protagonitzat per Orlando Bloom i Scott Eastwood, el film debutarà als cinemes i VOD el divendres 3 de Juliol. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Basat en el corresponsal de notícies de la CNN, Jake Tapper, en l’exitós llibre de no ficció The Outpost: An Untold Story of American Valor, el film explica la èpica història real d’una petita unitat de soldats estatunidencs, sola en el remot Combat Outpost Keating, ubicat en la profunda vall de tres muntanyes a Afganistan, batalles per defensar-se d’una força aclaparadora de combatents talibans en un atac coordinat. La batalla de Kamdesh, som se la coneixia, va ser l’enfrontament estatunidenca més sagnant de la Guerra de Afaganistant l’any 2009 i Bravo Troop 3-61 CAV es va convertir en una de les unitats més condecorades del conflicte de 19 anys.

‘The Outpost’ està protagonitzada per Scott Eastwood (Pacific Rim: Uprising), Caleb Landry Jones (Get Out), Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean, Lord of the Rings), Jack Kesy (Without Remorse), Taylor John Smith (Hunter Killer), Jacob Scipio (Bad Boys for Life) i Milo Gibson (Hacksaw Ridge).

‘The Outspost’ està dirigida per Rob Lurie (The Contender, The Last Castle) a partir d’un guió adaptat pel duo nominat al Oscar, Paul Tamasy i Eric Johnson (The Fighter). El film està produït per Millennium Media amb Paul Merryman, Marc Frydman, Jeffrey Greenstein, Jonathan Yunger, Tamasy i Les Weldon, amb Avi Lerner, Jake Tapper, Trevor Short, Johson, Boaz Davidson, Robert Van Norden, John Kalafatis, Mark Rhino Smith i Tommy Vlahopoulos com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada