Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 5 de maig del 2020

'Extraction 2'.

Sembla que després de l’èxit del film produït pels germans Russo i dirigit per Sam Hargrave, ‘Extraction’, que es va estrenar el 24 d’Abril a Netflix i ha obtingut molt bones critiques per part dels crítics i ha estat el film amb més audiència en el dia de la seva estrena d’un film original de Netflix. Doncs sembla a ser que Joe Russo que va ser un dels guionistes i el mateix director Hargrave tenen plans de futur per al film d’acció protagonitzat per Chris Hemworth.

En una entrevista amb Collider, Hargrave va parlar sobre la possible continuació per al film que inclouen idees per a una preqüela i una seqüela, el primer desenvoluparia la relació de Tyler Rake (Hemsworth) i el seu amic i aliat Gaspar (David Harbour), que ell assegura que és “molt interessant” i que donat el “final ambigu” del film, hi ha múltiples camins que ell i Russo podrien prendre.

“Ho vam parlar i la nostre història de fons és que aquest dos individus entrenats junts i que varen passar molt de temps junts en el exèrcit i inclús fora d’aquest, en el sector militar privat, i les seves habilitats serien semblants, però simplement van agafar diferents direccions”, va explicar Hargrave. “El personatge de Harbour va ser nadiu, es podria dir. Va trobar una vida a Bangladesh i es va quedar allà i Rake va seguir un altre camí. Però el seu conjunt d’habilitats, si les combines, són més o menys iguals. Així que per a compensar el fet de que Rake ha estat fent [aquest treball] conseqüentment i Harbour no, ens vam assegurar de que Chris tingues prou mal, si el colpejaven el suficient, creiem que Harbour tenia les habilitats per guanyar-lo”.

Tot i l’entusiasme per la perspectiva de futurs films i idees al respecte, ell va notar que inicialment no va ser “quelcom parlat en el set” entre ell, Russo i Hemsworth, sinó que un cop que Netflix “gaudia dels diraris”, es va convertir en quelcom explorat.

“La gent deia: “Oh, això podria ser...”, va dir Hargrave. “Saps, parles de totes aquestes coses. És una franquícia? Són totes aquestes coses? Qui sap fins que sorti el film i l’audiència respongui. Ells seran els que decideixen. Però es va parlar, tan aviat com ho va ser, Joe va dur un punt interessant de que el majoria de vegades, obtens una seqüela. Difícilment tornes en el temps a les preqüeles. Tens la sensació de que Chris i Harbour tenen una gran química, pel que vam pensar que era una forma molt interessant, si retrocedies en el temps, de que podries jugar amb la preqüela d’una història com aquesta.

Russo també va gaudir de la química entre amb el seu veterà del MCU i l’estrella de ‘Black Widow’, i creu que una preqüela centrada en ells “és una gran idea” i va senyalar que “seria interessant”.

“Netflix estava molt content amb el film i li va donar molt de suport”, va dir Russo. “Ha estat gratificant treballar amb ells. Certament, quan trobes un personatge interessant i un món interessant per explorar amb un gran director, voldrà continuar explorant. Al meu germà i a mi ens agraden els films de franquícies, ens els contes en sèrie. Sols crec que pots fer coses interessants amb els personatges a mesura que progresses en la seva història. Estàs limitat per dues hores, tant sols pots dir quelcom, és un ofici molt específic. Quan s’expandeix la quantitat de temps que aquest personatge poses en pantalla, pot prendre altres decisions amb ells. Per tant, seria emocionant tornar a treballar en un segon film d’aquesta sèrie. Hem tingut converses preliminars. La pregunta és: té sentit tot? Podem trobar la història correcte? Estem feliços de anar a dir això? Sam vol explicar aquesta història? Chris vol explicar aquesta història? Encara queda molt de treball per fer”.

‘Extraction’ (anteriorment titulada Dhaka) es du a terme en un inframón de comerciants d’armes i traficants, i segueix a un nen que es converteix en el peó d’una guerra entre destacats “Capos” de la droga. Després de ser atrapat per segrestadors dintre d’una de les ciutats més impenetrables del món, el seu rescat atrau la habilitat incomparable d’un mercenari anomenat Tyler Rake. Però Rake és un home destroçat sense res a perdre, que alberga un desig de mort que fa que una missió ja mortal sigui casi impossible.

El repartiment inclou a Chris Hemsworth (MCU Franchise), David Harbour (Stranger Things, Black Widow), Derek Luke (13 Reasons Why), Fay Masterson (Vice), Golshifteh Farahani (Paterson) i el nouvingut Rudhraksh Jaiswal. El film està sent produïda per Netflix. Joe Russo ha escrit el guió, mentre que Sam Hargrave, conegut pel seu treball d’acrobàcies en diverses pel·lícules del MCU, així com per petits papers en films d’acció com ‘Atomic Blonde’, farà el seu debut com a director del film.

‘Extraction’ està produïda pels directors de ‘Avengers: Endgame’, Anthony i Joe Russo, amb la seva productora AGBO juntament amb Hemsworth, Mike Larocca i Eric Gitter. 

*Update

Ara ens informen des de Deadline, que Netflix ha donat llum verda per a una seqüela de ‘Extraction’ amb Joe Russo tornant per escriure’n el guió.

El nou film serà produït un cop més per AGBO, la productora de Joe i Anthony Russo, que també estan treballant per portar de nou al director Sam Hargrave i també a Hemsworth per a tornar a interpretar a Tyler Rake, tot i que les fonts informen de que el servei de streaming no signarà aquests acords fins que el guió estigui llest.

“L’acord està signat per a que jo escrigui ‘Extraction 2’, i estem en les etapes inicials del que pot ser la història”, va dir Russo a Deadline. “Encara no ens comprometem a si aquesta història avança o retrocedeix en el temps”. Vam deixar un gran final lliure que deixa signes d’interrogació per al públic”.

Tot i la falta dels nous acords per a Hargrave i Hemsworth, Russo senyala que espera que Hargrave torni, tot i que s’està enfocant en resoldre la història del projecte i escriure el guió abans de dur-lo a l’estrella del MCU. Tot i això, donat que l’amor de Hemsworth en les xarxes socials per la gran audiència durant el cap de setmana, el seu treball anterior amb els germans Russo, hi ha moltes possibilitats de que torni.


Els Russo creuen que el gran nombre d’audiència, estimat per ser vist per 90 milions de llars durant l’última setmana i mitja, prové de la decisió dels cineastes de mantenir-se autèntics i filmar-ho a la India, on la van visitar per primer cop durant la gira de presentació dels films de ‘Avengers’.

“Ens va sorprendre no poder pensar en un film de acció occidental significatiu que s’hagués filmat allà, i els elements culturals simplement van sobrealimentar la narració”, va dir Joe Russo. “Va ser combustible i convincent establir-ho en un mercat emergent com aquest”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada