Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 4 de maig del 2020

'Space Jam: A New Legacy'.

A passat quasi un any des de l’últim cop que vàrem escoltar quelcom sobre la pròxima seqüela de ‘Space Jam’ i ara l’estrella LeBron James (Trainwreck) a través del seu Instagram ha revelat el logotip oficial i el nou títol del film, ‘Space Jam: A New Legacy’. Podeu veure el clip a continuació...



View this post on Instagram

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

‘Space Jam: A New Legacy’, estarà protagonitzat per LeBron James en lloc de Michael Jordan amb el director de ‘Black Panther’, Ryan Coogler, produint el projecte. Terence Nance (Random Acts of Flyness, The Oversimplification of Her Beauty) ha dirigit en lloc de Justin Lin (Fast & Furious franchise), qui va ser un dels directors originalment vinculats al projecte, però després d’algunes diferències creatives amb l’estudi i els productors i Nance en la visió del film, van arribar a un acord amistós per rescindir el contracte i Malcom D. Lee va signar finalment per dirigir ‘Space Jam: A New Legacy’.


Tot i que l’esperada seqüela no comptarà amb Steph Curry, Kevin Durant o James Harden, el film ha aconseguit una llista impressionant fins ara amb Damian Lillard dels Trailblazers de Portland, Anthony Davis dels Pelicans de New Orleans i Klay Thompson dels Golden State Warriors. També s’uneixen al esquadró Diana Taurasi de Phoenix Mercury i els germans Chiney i Nneka Ogwumike, amb Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) per interpretar a la esposa de James i Don Cheadle (MCU franchise) llest per interpretar un rol no descrit.

En el film original, Michael Jordan es va unir als personatges de Looney Tunes per lluitar contra un grup d’alienígenes animats en un partit de bàsquet. ‘Space Jam’ va recaptar $230.418.342 en tot el món i a més Jordan va incloure a algunes de les estrelles més grans de la NBA com Larry Bird, Charles Barkley i Patrick Ewing. Bugs Bunny i els Lonney Tunes ara s’uneixen a LeBron James en la pista de bàsquet per a lluitar contra una entitat desconeguda.

‘Space Jam: A New Legacy’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 16 de Juliol de 2021. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada