Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 3 de maig del 2020

'Epic Universe'.


Universal ha anunciat que la molt esperada expansió del seu Resort de Orlando, Epic Universe, ha endarrerit la seva obertura prevista per a 2023, ja que el desenvolupament en el parc ha estat “aturat”, però els dissenys per al parc han estat compartits dels plans de permisos. El disseny proposat per al parc es pot veure en la galeria següent...(des de mynews13.com).

Tot i que no s’ha fixat una nova data d’obertura per al parc, l’alcalde del comptat d’Orange, Jerry Demings, ha revelat que els alts funcionaris de universal van dir que el porjecte “s’endarreriria un any”. El mapa per al nou parc ha revelat les atraccions proposades i les àrees planificades en el parc, que inclou:

Super Nintendo World: passeig omnimover amb tema de Yoshi, muntanya russa Donkey Kong, passeig obscur de Mario Kart.

How to Train Your Dragon: muntanya russa, passeig en barca, passejos en Gerstlauer Sky Fly, espectacle en l’escenari.

Universal Classic Monsters: passeig obscur de alta tecnologia, possible espectacle en l’escenari.

Fantastic Beasts and Where to Find Them: passeig obscur interactiu, possible sistema de passeig en una torre, espectacle de teatre.

Les fonts informen de que Super Mario World és la única àrea confirmada oficialment per Universal, amb les patents presentades al Març, però les altres àrees són totes les propietats que actualment posseeix l’estudi i es descriuen com “secrets oberts”. Tot i l’aturada en el desenvolupament, l’alcalde del Comptat d’Orange ha dit que la companyia “continuarà amb la construcció de més de $300 milions que està realment en curs en aquest moment”.

També hi haurà un centre d’entreteniment, hotels, botigues i restaurants a Universal Epic Universe. S’ha començat a especular sobre quines franquícies de entreteniment s’inclouran en el nou parc temàtic.

Epic universe serà el quart parc temàtic de Universal a Florida. Segueix els passos de Universal Studios Florida, que va obrir l’any 1990, Universal’s Islands of Adventures que va obrir l’any 1999, i el parc aquàtic Volcano Bay que va obrir l’any 2017. Super Nintendo World també ha estat confirmat per Universal Orlando en el camí.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada