Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 17 de maig del 2020

'Ball and Chain'.


Fa cosa d’una setmana endarrere, després d’aterrar en els papers protagonistes de ‘Jungle Cruise’, Dwayne Johnson i Emily Blunt, la pròxima adaptació de la sèrie de còmics ‘Ball and Chain’ a aterrat a Netflix, segons The Hollywood Reporter.

El film, està escrit per Emily Gordon (The Big Sick), i es basa en la sèrie de còmics de quatre parts del mateix nom de Scott Lobdell i segueix a Edgar i Mallory Bulson, una parella casada que ha decidit tirar la tovallola. Tot i això, les seves vides es posen potes enlaire quan un misteriós meteorit els banya amb energies extraterrestres, donant-los superpoders que sols funcionen quan estan junts.

“Dwayne i Emily tenen molta química junts i és quelcom que no es veu sovint en el negoci. Són el duo perfecte per a donar vida a la història dels superherois elèctrics de Emily V. Gordon i dur el món de Ball and Chain a un altre nivell”, va dir Scott Stuber, director de Netflix Film, en un comunicat.

Johnson està vinculat per a produir el film a través de la seva companyia Seven Bucks amb Dany i Hiram Garcia, mentre que Kevin Misher, que va treballar amb Johnson i Seven Bucks per a ‘Fighting With My Family’, també produirà amb Gordon i Blunt.

“Una de les nostres principals iniciatives a Seven Bucks és continuar buscant les millors plataformes per explicar històries que entretinguin i inspirin a escala global”, va dir Johnson en un comunicat. “Netflix és el soci perfecte per oferir aquesta experiència èpica superherois/comèdia romàntica al nostre costat i estem encantats de tornar a estar en el negoci amb l’equip de Netflix. També m’emociona no sols reunir-me amb la meva estimada amiga Emily Blunt davant de la càmera, sinó també col·laborar amb socis productors a mesura que donem vida al guió de Emily V. Gordon”.

El primer film junts entre Blunt i Johnson s’havia d’estrenar el pròxim 24 de Juliol, adaptant una atracció del parc temàtic de Disney anomenada Jungle Cruise, tal com fes en el seu dia amb ‘Pirates of the Caribbean’, però degut a la pandèmia mundial s’ha traslladat al 30 de Juliol de 2021 a USA i el 06 d’Agost a casa nostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada