Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 de maig del 2020

'The Rental'.

Fa poc més d’un mes després d’adquirir els drets del debut en la direcció de Dave Franco (The Disaster Artist), IFC Films ha presentat el primer cartell del pròxim thriller de terror ‘The Rental’, així com un nou clip amb els actors Alison Brie (GLOW) i Dan Stevens (The Guest). A continuació podeu veure el clip i el cartell...

          



Co-escrita per Franco i Joe Swanberg (You’re Next), el film segueix a dues parelles mentre s’embarquen en una escapada de cap de setmana a una casa aparentment perfecta que van reservar online, però el que comença amb un cap de setmana de celebració per als quatre amics propers, es converteix en quelcom més sinistre a mesura que s’exposen els secrets que s’han amagat i es donen compte de que poden no estar sols.

A més de Brie i Stevens, el repartiment del film compte amb Jeremy Allen White (Shameless), Sheila Vand (A Girl Walks Home Alone at Night, Snowpiercer) i Toby Huss (Halloween). Franco és més conegut pel seu treball en la gran pantalla, proatgonitzant èxits com Neighbors, the Jump Street i els dos films de Now You See Me i les preferides independents The Disaster Artist, The Little Hours i If Beale Street Could Talk.

“Admiro la marca IFC i els seus films des de que puc recordar”, va dir Franco. “No podria estar més emocionat de associar-me amb ells per el meu debut com a director. Tenen un historial molt sòlid quan es tracte de films de alt gènere, el que els converteix en la casa perfecte per a The Rental”.

‘The Rental’ és produït i finançat per Black Bear Pictures amb Franco, Elizabeth Haggard, Teddy Schwarzman, Ben Stillman, Swanberg i Christopher Storer com a productors i Michael HEimler i Sean Durkin com a productors executius. IFC Films han fixat la data d’estrena nacional del film per al pròxim 24 de Juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada