Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 26 de maig del 2020

'Indiana Jones 5'.


El passat mes de Febrer, Harrison Ford va confirmar que la producció de ‘Indiana Jones 5’ començaria en uns mesos. Tot i això, els plans van canviar ràpidament quan de sobte es va anunciar que Steven Spielberg, el director durant molts anys de Indiana Jones havia abandonat el projecte com a director i amb Mangold (Logan) en negociacions per a substituir-lo. Per això, molts es pregunten si aquest important contratemps podria endarrerir novament el progrés de la cinquena entrega de la saga de Lucasfilm.

Ara, el productor Frank Marshall finalment s’ha obert a parlar sobre el projecte al revelar l’estat actual.Parlant amb Collider, Marshall ha confirmat que James Mangold es farà càrrec de les tasques de direcció de ‘Indiana Jones 5’ i que recentment han començat a escriure el guió que ara està sota la nova direcció creativa de Mangold.

“El seu amor per la franquícia. És un cineasta meravellós. Crec que ell també té bona relació amb Harrison. Han estat totes les peces correctes que s’han unit, en el moment adequat”. Va dir el productor, perquè Mangold era la millor opció per al projecte.

També es va referir a quan podrà començar la producció, especialment donada la situació actual del món en aquest moment. “La primera cosa, òbviament, és la seguretat de tots: el repartiment, l’equip, tots nosaltres. Llavors, estem mirant les pautes que venen lentament, dels experts en salut i els estudis i les diferents parts del negoci, i sols estem tractant d’incorporar-ho tot, per a que puguem avançar i estar segurs. Òbviament alentirà les coses, així que estem tractant d’ajustar-nos. No es veuran moltes escenes de gran multitud, per exemple, per un temps.

En el mes de Febrer es va anunciar que Steven Spielberg havia sortit del projecte com a director, que és quan van començar les negociacions amb Mangold per a fer-se’n càrrec.

El film es va anunciar originalment el 2016 amb Spielberg i Ford retornant en els seus respectius rols i una data d’estrena original per al 19 de juliol de 2019, però es va endarrerir constantment després de múltiples reescriptures de Jonathan Kasdan, fill del escriptor de ‘Raiders of the Lost Ark’, Lawrence Kasdan, després de que l’escriptor original David Koepp sortís del projecte.

Abans de que Spielberg renuncies a la direcció, el film estava programat per començar la seva producció aquest 2020. Tot i això, degut a la sortida de Spielberg i l’actual situació de la pandèmia mundial, la producció s’ha endarrerit a una data molt mes tard. La cinquena entrega ara s’estrenarà el 29 de Juliol de 2022.

El famós arqueòleg i explorador Indiana Jones es va presentar l’any 1981 amb el film ‘Raiders of the Lost Ark’, situant-se en el llistat AFI com un dels millors 100 films Americans de tots els temps, i més tard va emocionar al públic amb ‘Indiana Jones and the Temple of Doom’ l’any 1984 i el següent film va ser ‘Indiana Jones and the Last Crusade’ l’any 1989, i l’últim film va arribar l’any 2008 amb ‘Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull’. Els quatre films han recaptat un total de $1.988.205.312.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada