Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 21 de maig del 2020

'Moonfall'.


La guanyadora del Premi de l’Acadèmia, Halle Berry, ha tancat un acord per a protagonitzar el paper principal femení del director/guionista/productor Ronald Emmerich, la pròxima film èpic de ciència ficció ‘Moonfall’. Lionsgate va adquirir els drets nord-americans de ‘Moonfall’ a finals de l’any passat.

A ‘Moonfall’, una misteriosa força que treu la lluna de la seva òrbita al voltant de la terra i l’envia a una fatal col·lisió en el seu trajecte, amb la vida tal com la coneixem. A poques setmanes abans d’impactar i, contra tot tipus de probabilitats, un equip divers llança una missió impossible en l’últim intent de desfer-ho a l’espai, deixant enrere a tothom que estima i arriscant-ho tot per aterrar a la superfície lunar i salvar el nostre planeta de l’aniquilació.

Berry interpretarà a una astronauta de la NASA convertida en administradora, el qual la seva anterior missió espacial té una pista sobre una catàstrofe imminent. Josh Gad s’unirà al repartiment.


El film està escrit per Emmerich juntament amb Harald Kloser i Spenser Cohen. Se assembla a una combinació entre ‘2012’ i el film ‘Close Encounters of the Third Kind’ de Setven Spielberg, “una banda poc probable d’inadaptats que s’ha d’unir per salvar a la humanitat quan la lluna surt de la seva òrbita i pot danyar a la terra”.

Emmerich també serà productor a traves de la seva productora Centropolis. Mentre que Kloser serà productor a traves de la seva companyia Street Entertainment. Els productors executius seran Dennis Wang, James Wang, J.P. Pettinato, Marco Shepherd, Ute Emmerich, Carsten Lorenz, and Stuart Ford.

A part del sorprenent èxit de ‘Midway’, aquest nou projecte marcarà la segona col·laboració entre Emmerich i Lionsgate. El director de ‘Independence Day’ està vinculat a la direcció de ‘Moonfall’ des del 2016, però va haver de posposar la producció per poder realitzar ‘Midway’, la qual es va estrenar el Novembre de l’any passat a USA.

‘Moonfal’ està programada per estrenar-se en els cinemes per Lionsgate a Amèrica del Nord el 2021. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada