Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 5 de maig del 2020

'Lionsgate Films'.


Lionsgate ha pres la decisió d’altres grans estudis i ha revelat noves dates d’estrena per als seus films programats, que inclou la entrega de la franquícia Saw, ‘Spiral’, ‘Antebellum’ protagonitzat per Janelle Monaé entre d’altres.

‘Antebellum’ estava programada originalment per estrenar-se el 24 d’Abril, però ara s’estrenarà el pròxim 21 d’Agost. Produït pel productor de ‘Get Out’0 i ‘Us’ QC Entertaiment, ‘Antebellum’ segueix la història de l’exitosa autora Veronica Henley (Janelle Monáe), qui es troba atrapada en una realitat horrible i ha de descobrir el misteri al·lucinant abans de que sigui massa tard.

El film està protagonitzat per Janelle Monáe (Hidden Figures), Kiersey Clemons (Sweetheart), Gabourey Sidibe (Precious, American Horror Story), Jena Malone (The Hunger Games Triology, The Neon Demon), Eric Lange (Narcos), Jack Huston (Ben-Hur), Tongayi Chirisa (Crusoe), Marque Richardson II, Rob Aramayo i Lily Cowles.

‘Antebellum’ serà la presentació com a escriptor i el debut en la direcció de Gerard Bush i Christopher Renz o Bush+Renz, coneguts per dirigir la brutalitat policial viral PSA titulada ‘Against the Wall’, protagonitzada per Michael B. Jordan, Danny Glover i Michael K. Williams. Ray Mansfield i Sean McKittrick de QC Entertaiment en seran productors al costat de Zev Foreman (Dallas Buyers Club) i Lezlie Wills.

‘Fatale’, que originalment s’estrenava el pròxim 18 de Juny, ara s’estrenarà el pròxim dia de Halloween 2020. En aquest suspens i provocatiu thriller psicològic, un exitós agent deportiu, Darren (Michael Ealy), veu desaparèixer lentament la seva vida perfecta quan es veu envoltat en una investigació policial dirigida per un detectiu desacreditat, deshonrat i determinat (Hilary Swank), amb qui va tenir una aventura salvatge d’una nit.

El pròxim thriller de ciència ficció ‘Voyagers’ de Neil Burger (The Upside) no tenia data d’estrena i ara s’estrenarà el pròxim 25 de Novembre de 2020. Amb el futur de la raça humana en perill, un grup d’homes i dones joves, criats per a una intel·ligència millorada i per a suprimir els impulsos emocionals, embarcar-se en una expedició per a colonitzar un planeta distant. Però quan descobreixen inquietants secrets sobre la missió, desafien el seu entrenament i comencen a explorar les seves naturaleses més primitives. A mesura que la vida en la barca descendeix al caos, la por, la luxúria i la fam de poder els consumeix. ‘Voyagers’ és un thriller eufòric sobre el despertar explosiu dels desitjos més primitius. Protagonitzada per Tye Sheridan, lily-Rose Depp, Fionn Whitehead, Colin Farrell; el film està escrit i dirigit per Burger.

‘The Asset’, protagonitzat per Samuel L. Jackson (Spiral) ha rebut una data d’estrena per al 23 d’Abril de 2021. Rembrandt (Michael Keaton) i Anna (Maggie Q), dos dels principals assassins del món, travessen el món i competeixen per a contractes d’alta volada. Quan el mentor de Anna (Jackson) és assassinat, ella i Rembrandt han de formar una aliança incòmoda per a localitzar al assassí i venjar la seva mort.

‘Spiral’ s’ha vist afectat amb el seu tercer canvi de data, ja que la primera data d’estrena estava fixada pel mes d’Octubre de 2020 abans de passar  a Maig de 2020 i ara està programat pel 21 de Maig de 2021. Una ment mestre sàdica desencadena una forma retorçada de justícia a ‘Spiral’, l’aterrador nou episodi del llibre de Saw. Treballant a l’ombra d’un estimat veterà de la policia (Jackson), el detectiu Exekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) i el seu company novell (Max Minghella) es fan càrrec d’un esgarrifosa investigació de assassinats que recorden inquietantment l’espantós passat de la ciutat. Involuntàriament atrapat en un misteri cada cop més profund, Zeke es troba en el centre del morbos joc del assassí. La novena entrega de la franquícia està dirigida per Darren Lynn Bousman (Saw II, Saw III i Saw IV).

‘Barb and Star Go To Vista Del Mar’ estava programat per estrenar-se el Juliol de 2020 i ara està programat per estrenar-se el 16 de Juliol de 2021. El pròxim estiu surt de la teva cuirassa amb Barb and Star. De les noies que ens van dur ‘BRIDESMAIDS’ (les coestrelles i co-escriptores Kristen Wiig i Annie Mumolo) arriba ‘Barb and Star Go To Vista Del Mar’. Els amics de tota la vida Barb and Star s’embarquen en l’aventura de la seva vida quan decideixen deixar la seva petita ciutat del oest mitjà per primer cop...mai. Romanç, amistat, el maleït pla d’un malvat...’Barb and Star’ arribarà als cinemes l’estiu de 2021. El repartiment també el completen Jamie Dornan, Damon Wayans, Jr., Wendi Mclendon-Covey, Vanessa Bayer, Fortune Feimster, Rose Abdoo, Phyllis Smith i Reyn Doi.

‘The Hitman’s Wife Bodyguard, estava programada per estrenar-se l’Agost d’aquest any i ara s’estrenarà el 20 d’Agost de 2021. Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson tornaran a formar parella en aquesta comèdia d’acció, amb Salma Hayek donant-los a tots el que ell puguin manegar amb la seva actitud i el seu propi instint assassí. El trio es veu obligat a un altre missió que posa en perill la vida per a salvar a Europa d’un fanàtic venjatiu i poderós. S’uneixen aquest cop al trio protagonista, Antonio Banderas i Morgan Freman.

‘American Underdog: The Kurt Warner Story’ té fixada la data d’estrena per al pròxim 10 de Desembre de 2021. De Kingdom Story Company i Erwin Brothers, arriba un film basat en la increïble història real de Kurt Warner, qui va passar de les estanteries d’emmagatzematge dels supermercats a convertir-se en dos vegades MVP de la NFL, MVP de la Super Bowl i va entrar al saló de la fama com a Quarterback.

Els films del calendari de Lionsgate que no han variat les dates d’estrena inclouen: ‘The Devil’s Light’ amb la data d’estrena fixada per al 08 de Gener de 2021, ‘Chaos Walking’ amb la data d’estrena fixada per al 22 de Gener de 2021, ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ amb la data fixada per al 19 de Març de 2021. ‘Run and Jesus Revolution’ actualment no té data d’estrena.

“A mesura que el públic de tot al món torni a les sales de cinema, la majoria tornarà a tenir aquest sentiment de especialitat que tant sols la experiència del cinema tradicional pot oferir”, va dir en un comunicat Damon Wolf, director de marketing i cap de distribució global de Lionsgate”.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada