Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 31 de juliol del 2024

'I Know What You Did Last Summer'.

El reboot de I Know What You Did Last Summer de Sony Pictures ja té el seu repartiment, amb Camila Mendes i uns altres quatre actors anomenats per a la pel·lícula d’alt perfil.

Tot i que s’ha revelat poc en quant a detalls específics de la trama, es sap que Jennifer Kaytin Robinson dirigeix el reboot basant-se en un guió que ha coescrit amb Sam Lansky, mentre que Leah McKendrick està acreditada amb el guió inicial. Neal Moritz, productor de la pel·lícula original, està produint el reboot.

Des de The Hollywood Reporter assenyalen que el model per a Se el que Vàreu fer l’Últim Estiu és el de Scream de 2022, que va reiniciar la franquícia slasher i va dur a personatges heretats juntament amb nous personatges. Anteriorment es va informar de que tant Jennifer Love Hewitt i Freddie Prinze Jr. estaven en converses per a repetir els seus respectius papers de les dues primeres pel·lícules. A partir d’aquí, no està clar si tornaran.

Mendes és coneguda pel seu paper de Veronica Lodge a Riverdale durant set temporades, a més a més dels seus papers protagonistes recents en les comèdies romàntiques Musica i Upgraded, ambdues de Prime Video. Anteriorment, Mendes va tenir un paper secundari a la comèdia romàntica de bucle temporal Palm Springs i va treballar amb Robinson com a protagonista de la pel·lícula dramàtica adolescent Do Revenge.

Mendes protagonitza juntament amb l’actriu de Outer Banks, Madelyn Cline, ambdues incloses en converses per a protagonitzar. El repartiment anunciat fins ara també inclou a la nominada al Tony, Sarah Pidgeon, Tyriq Withers, qui va aparèixer en un episodi de la temporada 3 de Atlanta i en sis episodis de Tell Me Lies de Hulu i Jonah Hauer-King, qui va interpretar al Princep Eric en la nova versió real de Disney La Petita Sirena.




La saga original de I Know What You Did Last Summer, va ser estrenada l’any 1997 per el guionista de Scream, Kevin Williamson i el director Jim Gillespie. Amb un repartiment que incloïa a Sarah Michelle Gellar and Ryan Phillippe, i que va recaptar $125,5M a nivell mundial i va donar peu a una seqüela que es va estrenar l’any 1998, i que es titulava I Still Know What You Did Last Summer, d’aquesta només hi ha dades del Box Office dels USA que va recaptar molt menys que la primera, $40M en front als $72,5M de la primera. També hi va haver-hi una seqüela el 2006, que no es va estrenar als cinemes i no va incloure a cap membre del repartiment original. El 2021, Prime Video va estrenar una adaptació televisiva del llibre I Know What You Did Last Summer, tot i que es va cancel·lar desprès d’una temporada.

'Saturday Night'.

S’ha revelat la data d’estrena de SNL 1975, la pel·lícula de Jason Reitman sobre el programa de comèdia de llarga durada i ha canviat el títol.

S’ha confirmat que SNL 1975 s’estrenarà el 11 d’octubre de 2024. La pel·lícula ara es titula Saturday Night.

La data del 11 d’octubre coincideix amb la data d’emissió original del primer programa de Saturday Night Live l’any 1975. La història de la pel·lícula tracte sobre el que va succeir darrera de les càmeres en els 90 minuts previs a aquesta primera retransmissió. Reitman i Kenan han estat parlant amb tot el repartiment, els escriptors i l’equip que encara estan vius d’aquella nit per a obtenir una millor informació per al film.

Jason Reitman està dirigint Saturday Night a partir d’un guió que va coescriure amb Gil Kenan. Reitman, Kenan, Jason Blumenfeld, Erica Mills i Peter Rice estan produint.

Reitman i Kenan van treballar junts a Ghostbusters: Frozen Empire, que es va estrenar a principis d’aquest any. Aquesta pel·lícula té la seva pròpia connexió amb SNL. Els ex alumnes de la pel·lícula, Dan Aykroyd i Bill Murray, van protagonitzar la pel·lícula original.

La pel·lícula també està protagonitzada per Gabriel LaBelle com a Lorne Michaels, Rachel Sennott com a Rosie Shster, Cooper Hoffman com a Dick Ebersol, Ella Hunt com a Gilda Radner, Kim Matula com a Jane Curtin, Emily Fairn com a Laraine Newman, Dylan O’Brien com a Dan Aykroyd, Lamorne Morris com a Garrett Morris, Cory Michael Smith com a Chevy Chase, Matt Wood com a John Belushi, Nicholas Braun com a Jim Henson, Tommy Dewey com a Michael O’Donoghue, Nicholas Podany com a Billy Crystal, Andrew Barth Feldman com a Neil Levy, Kaia Gerber com a Jacqueline Carlin i Finn Wolfhard, Jon Batiste com a Billy Preston i J.K. Simmons com el comediant Milton Berle, entre d’altres.

Saturday Night Live celebrarà el seu 50è aniversari l’any que ve. El programa de comèdia de varietats ha donat origen a tota mena d’estrelles al llarg dels anys, inclosos Dan Aykroyd, Chevy Chase, Tina Fey, Chris Farley, Martin Short, Kristen Wiig, Andy Samberg, Bill Hader, Mike Myers, Bill Murray, John Belushi, Will Ferrell, Jason Sudeikis i Amy Poehler.

'Young Sherlock'.

La pròxima sèrie Young Sherlock de Prime Video ha donat la benvinguda oficialment a un nou membre del repartiment a la seva creixent llista, que està encapçalada per Hero Fiennes Tiffin (After Movies, The Woman King). El projecte prové de Guy Ritchie, qui en serà el director i productor executiu, desprès d’haver dirigit prèviament a Robert Downey Jr i Jude Law en la seqüela de Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

“La sèrie és una història plena d’acció sobre l’origen del estimat detectiu de Sir Arthur Conan Doyle, en una reimaginació explosiva d’aquest personatge icònic”, es pot llegir en el resum. “Als 19 anys, Sherlock Holmes cau en desgràcia, cru, sense filtres i sense forma, quan es veu atrapat en un misteri d’assassinat a la Universitat de Oxford que amenaça la seva llibertat. Al submergir-se en el seu primer cas amb una salvatge falta de disciplina, Sherlock aconsegueix desentranyar una conspiració mundial que canviarà la seva vida per sempre.

Segons Variety, l’estrella de The Wheel of Time, Dónal Finn, ha estat escollit per a interpretar a James Moriarty, que ha estat un personatge clau en les històries originals de Sherlock Holmes. Moriarty és més conegut com l’arxienemic de llarga durada del detectiu titular. L’icònic personatge ha estat interpretat anteriorment per Jared Harris en la pel·lícula de 2011 Joc d’Ombres i per Andrew Scott a la sèrie Sherlock protagonitzada per Benedict Cumberbatch. Sharon Duncan-Brewster de Dune, també va interpretar una versió femenina de Moriarty a Enola Holmes 2 de 2022.

La sèrie, inspirada en les novel·les El Jove Sherlock Holmes de Andy Lane, estarà escrit i produït pel showrunner Matthew Parkhill. La sèrie també compte amb els productors executius de Lane, Simon Kelton, Ivan Atkinson, Simon Maxwell, Dhana Gilbert, Colin Wilson, Marc Resteghini i Harriet Creelman.

dimarts, 30 de juliol del 2024

'The Fantastic Four: First Steps'.

La producció de Els Quatre Fantàstics: Primeres Passes, va començar a Londres i ara tenim les primeres fotos del set de rodatge. Sembla que van ser preses per un dron, ja que veiem com es construeix la plataforma de llançament “Excelsior” del Edifici Baxter des de a dalt. (P.D: El nou títol i logo es va presentar durant la SDCC).

Un mapa de la ciutat revelat recentment durant la còmic con (i que podeu veure a continuació), per a la Nova York de la dècada dels 60’s a una realitat alternativa va confirmar que es troba al costat del edifici Baxter i és presumiblement el lloc des d’on l’equip s’enlaira en el fantàstic car quan s’embarquen en aventures junts.

L’icònic logo “4” brilla sota la llum del sol i per altre banda, sembla que Marvel Studios està construint carrers sencers de la ciutat. Fet de l’única que sembla ser aquesta versió de la ‘Gran Manzana’, és provable que aquesta fos l’única opció i tingui més sentit que filmar en el lloc.

És possible que finalment veiem al repartiment amb els vestits posats, de manera semblant a quan Deadpool & Wolverine es va filmar al Regne Unit. Tot i això, per ara, aquest podria ser l’únic cop d’ull que tinguem de Els Quatre Fantàstics: Primeres Passes per un temps.

També es mostra a continuació un set descrit com un “poble petit”. Tot i això, hi ha la sensació de que en realitat se suposa que és el territori de Ben Grimm a Yancy Street.

Tornant al mapa de la ciutat abans anomenat, aquest barri definitivament no semblaria tant avançat com la resta de Nova York. Òbviament, és difícil dir-ho amb certesa en aquesta tapa tant precoç de la producció.

A continuació podeu veure des de més a prop les fotos del set de Els Quatre Fantàstic: Primers Passos...

Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) és Reed Richards, Vanessa Kirby (Mission: Impossible-Dead Reckoning) és Sue Storm, Joseph Quinn (Stranger Things) és Johnny Storm i Ebon Moss-Bachrach (The Punisher, The Bear) és Ben Grimm.

Completen el repartiment Julia Garner (Ozark) com a Shalla-Bal/Silver Surfer, Paul Walter Hauser, John Malkovich i Ralph Ineson com a Galactus.

El director Matt Shakman va treballar amb el coguionista de Avatar: The Way of Water, Josh Friedman i mab Sam Squires de WandaVision en el guió de Els Quatre Fantàstics: Primeres Passes, i Eric Pearson (Black Widow) va ser l’última incorporació per a fer-li un retoc final.

La pel·lícula de la Primera Família Marvel està programada per estrenar-se el pròxim 25 de Juliol de 2025.

'Spellbound'.

Fa tant sols una hora publicava la notícia de que ahir Netflix havia publicat un nou cartell de la seva pròxima pel·lícula animada Spellbound, procedent de Skydance Animation. Doncs ara, fa una estona, acaba de publicar-ne el tràiler oficial. Amb el repartiment de veus encapçalat per Rachel Zegler i Nicole Kidman.

La pròxima pel·lícula ha reunit als creatius de Toy Story, Shrek, La Sirenita, La Bella i la Bestia i Enredats. Spellbound està dirigida per Vicky Jenson, amb la banda sonora original del reconegut compositor Alan Menken. També està protagonitzada per John Lithgow, Jenifer Lewis, Nathan Lane, Tituss Burgess i Javier Bardem.

Spellbound segueix les aventures de Ellian, la tenaç filla dels governants de Lumbria, que ha d’emprendre una audaç missió per a salvar a la seva família i al seu regne desprès de que un misteriós encanteri transformi als seus pares en monstres”, diu la sinopsis.

Amb cançons de Menken i Glenn Slater, Spellbound està escrita per Lauren Hynek, Elisabeth Martin i Julia Miranda, amb John Lasseter, David Ellison, Dana Goldberg i Bruce Anderson com aproductors.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

“Espero que el públic vegi lo increïble que és l’art de l’animació quan es tracte d’ensenyar lliçons difícils a les pròximes generació. Spellbound tracte temes delicats amb moltes imatges precioses, musica i un punt de vista al·legòric a problemes de la vida real que els nens a vegades s’enfronten”, va dir Zegler en un comunicat.

“Per a mi, la història [de Spellbound] és inclús més universal que els detalls d’aquesta dinàmica familiar. Per a mi, parla als nens i als seus pares, a la mena d’alineació que pot succeir a mesura que creixem i els passos que hem de fer per a superar-los junts i sortir del altre costat amb una millor comprensió”, va dir el director.

Spellbound'.

Netflix ha publicat un nou cartell de Spellbound, la pròxima pel·lícula musical animada d’aventures amb les veus de Rachel Zegler, Nicole Kidman, entre d’altres.

El nou cartell de Spellbound no revela massa de la pel·lícula, però si presenta dos monstres grans que miren cap a les estrelles, mentre un personatge humà els acompanya. Spellbound està dirigida per Vicky Jenson a partir d’un guió de Lauren Hynek, Elisabeth Martin i Julia Miranda.

La pel·lícula prové de Skydance Animation i s’estrenarà a Netflix el 22 de novembre d’enguany.

A continuació podeu veure’n el cartell...

Spellbound és un musical animat que segueix la història d’una jove que ha de trencar un encanteri que ha dividit el seu regne en dos. Compte amb les veus de Rachel Zegler com la princesa Ellian, Nicole Kidman com la reina de Lumbria, Javier Bardem com el rei Solon, John Lithgow com el ministre assessor real Bolinar, Jenifer Lewis com la ministra assesora real Nazara Prone, Nathan Lane i André De Shoelds com els Oracles del Sol i la Lluna i Jordan Fisher com el jove nòmada Callan.

La pel·lícula inclou musica del compositor guanyador del premi Oscar, Alan Menken, que el reunirà amb els seus col·laboradors de llarga durada i també guanyadors del Grammy, el lletrista Glenn Slater i l’ex president de Walt Disney Music Chris Montan. Els quals van treballar junts a La Sirenita i Enredados.

'Ordained'.

Derek Kolstad, l’escriptor darrera de John Wick de 2014, està adaptant Ordained per a un nou projecte d’acció.

Ordained és un còmic de la editorial Bad Idea, escrit per Robert Venditti i il·lustrat per Raúl Allén i Antonio del Hoya.

Segons The Hollywood Reporter, Kolstad va anunciar a la Comic-Con de San Diego que està adaptant Ordained epr a un nou projecte d’acció. No està clar d’immediat si serà una pel·lícula o una sèrie per a televisió.

“Quan vaig llegir Ordained, vaig saber que tenia que adaptar-lo i li vaig dir a Bad Idea que tindrien de treure-m’ho de les meves mans fredes i mortes”, va dir Kolstad.

Dinesh Shamdasani i Benjamin Simpson estan produint l’adaptació per a Bad Idea.

“La història es centra en un sacerdot que realitza els últims sagraments en un hospital i un dia, administra els sagraments a un pacient moribund”, diu la descripció de The Hollywood Reporter. “El pacient confessa ser el Cap de la Màfia Irlandesa i revela els seus actes i secrets més obscurs. Quan l’home es recupera miraculosament, torna ràpidament a les malifetes i envia als seus homes a matar al sacerdot, que ara sap on estan enterrats tots els cossos. Però lo important és que el coll del sacerdot no sempre va ser blanc, ja que un cop va ser un SEAL de la Marina que va trobar la seva fe en mig de la batalla. Gàngsters, policies corruptes i un oficial de policia que vol enfrontar-se al Cap de la màfia irlandesa aprendran el que succeeix quan es creuen en el seu camí aquest sacerdot”.

A més  amés de escriure John Wick, Kolstad també ha treballat en diverses de les següents seqüeles de John Wick, incloses John Wick: Capítol 2 de 2017 i John Wick: Capítol 3- Parabellum de 2019. També va escriure el guió de la pel·lícula d’acció Nobody, protagonitzada per Bob Odenkirk, que es va estrenar el 2021.

'Bagman'.

S’ha publicat el primer tràiler de Bagman, la nova pel·lícula de terror de Lionsgate.

Bagman és una nova pel·lícula de terror protagonitzada per Sam Claflin (The Hunger Games: Catching Fire, Peaky Blinders) que tracta sobre una criatura mítica i malèvola que segresta nens. La pel·lícula s’estrenarà just a temps per a Halloween, ja que arribarà als cinemes dels Estats Units el pròxim mes de setembre.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


“En la obscura pel·lícula de terror Bagman, una família es veu atrapada a un malson mentre són perseguits per una criatura mítica i malèvola”, diu la sinopsis oficial. Durant segles i en totes les cultures, els pares han advertit als seus fills sobre el llegendari Bagman, que segresta nens innocents i els fica en la seva vil i podrida bossa per mai més tornar a ser vistos. Partick McKee (Claflin) va escapar molt just d’una trobada així quan era nen, el que li va deixar cicatrius duradores durant tota la seva vida adulta. Ara, el torturador de la infància de Patrick ha tornat, amenaçant la seguretat de la seva esposa Karina (Antonia Thomas) i el seu fill Jake (Caréll Rhoden). Lionsgate presenta, en associació amb Media Capital Technologies, una producció de Temple Hill”.

Bagman està dirigida per Colm McCarthy, qui anteriorment va realitzar Outcast de 2010 i The Girl with All the Gifts de 2016, aquesta última protagonitzada per Gemma Arterton, Paddy Considine i Glenn Close. El guió ha estat escrit per John Hulme, mentre que Marty Bowen, John Fischer, Wyck Godfrey i Isaac Klausner en són els productors.

A més a més de Claflin, Thomas i Rhoden, el repartiment de Bagman inclou a Sharon D Clarke, Steven Cree, William Hope, Adelle Leonce, Peter McDonald, Henry Pettigrew, Will Davis, Frankie Corio i Jordan Gubian.

Bagman s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 20 de setembre, de la mà de Lionsgate. La pel·lícula encarta no ha rebut una qualificació oficial de la Motion Picture Association (MPA).

dilluns, 29 de juliol del 2024

'Hellboy: The Crooked Man'.

S’ha publicat un nou tràiler de Hellboy: The Crooked Man.

Ketchup Entertainment ha publicat un nou tràiler de Hellboy: The Crooked Man, el pròxim reinici de la popular franquícia protagonitzada per Jack Kesy com el personatge principal.

A continuació podeu veure el nou tràiler...

          

“Aquesta pel·lícula conta una història esgarrifosa de supervivència contra les forces del la obscuritat”, diu la sinopsis oficial. “Ambientada a la dècada de 1950, l’agent novell de la BPRD Bobbie Jo Song es troba en una situació desesperada quan se li assigna la tasca d’entregar una aranya a l’oficina de Investigació i Defensa Paranormal. Ha de comptar amb l’ajuda de Hellboy, per a enfrontar-se al malvat Crooked Man, que ha tornat a la Terra per a sembrar ànimes per al diable”.

La pel·lícula també presenta a Jefferson White (Yellowstone) com a Tom Ferrel, Leah McNamara com a Effie Kolb, Jospeh Marcell com el Reverent Watts, Hannah Margetson com Croa Fisher i Martin Bassindale com l’Home Tort.

La pel·lícula està dirigida per Brian Taylor, qui anteriorment va realitzar Crank: High Voltage de 2009, Gamer de 2009 i Ghost Rider: Spirit of Vengeance de 2011 amb Mark Neveldine. Com a director en solitari va realitzar Mom and Dad de 2017 i diversos episodis de la sèrie Happy! de SyFy.

“La seva intenció és realitzar una pel·lícula de terror, així que serà genial. Serà interessant”, va dir el creador de Hellboy, Mike Mignola, sobre Taylor i el seu coguionista Chris Golden quan va parlar amb Variety sobre la pel·lícula. “És el primer guió de Hellboy que vaig llegir i vaig pensar: ‘Oh, és una pel·lícula de terror’, que és el que volia. Taylor no té reputació com a director de pel·lícules de terror. Però, fins ara, hem tingut a dos directors de pel·lícules de terror fent pel·lícules de Hellboy i mai hem tingut una pel·lícula de terror”.

Hellboy: The Crooked Man s’estrenarà aquest 2024 de la mà de Ketchup Entertainment.

'Avengers: Doomsday'.


Doncs per fi, gràcies a la SDCC (San Diego Comic Con) tenim nou títol per a Avengers 5, Avengers: Doomsday i en la qual també es va anunciar el retorn al UCM de l’actor Robert Downey Jr, com a Victor Von Doom.

El moviment es va anunciar al final del panell de Marvel en el saló H, que també van confirmar el nou títol de la pel·lícula. Juntament amb la notícia, també es va confirmar que els Germans Russo tornarien per a dirigir Avengers: Doomsday i Avengers: Secret Wars.

Poc desprès de que es revelés que els germans Russo tronarien, un grup de Doctor Doom va pujar al escenari per a confirmar el títol de la cinquena pel·lícula de Avengers. Un d’ells va fer un pas endavant i es va treure la mascara, revelant que no era altre que Robert Downey Jr.




Downey Jr. òbviament va interpretar el paper de Iron Man durant la major part del Univers Cinematogràfic de Marvel i el seu personatge va morir a Avengers: Endgame de 2019. Es desconeix per ara com tornarà com a Doctor Doom.

La pel·lícula es titulava anteriorment Avengers: The Kang Dynasty, però des de llavors ha canviat el nom desprès del comiat de Jonathan Majors l’any passat. Si bé la trama de la pel·lícula no està clara, es quasi segur que la pel·lícula es centrarà en el Doctor Doom, un dels dolents més icònics i coneguts de la història del còmic. Es suposava que la producció del projecte començaria en algun moment d’aquest any abans del acomiadament, però l’estat de la pel·lícula ara és una incògnita.

Avengers: Doomsday encara no té data d’estrena oficial, tot i que Marvel Studios ha dit que la pel·lícula arribarà el maig de 2026. Anteriorment estava anunciada per un any abans, el 02 de Maig de 2025, però es va unir a la llarga llista de endarreriments de Marvel, ja que molts films es van reescriure i es van veure afectats per les vagues del any passat de la industria del entreteniment.

dijous, 25 de juliol del 2024

'A Complete Unknown'.

Searchlight Pictures ha compartit el primer avanç de A Complete Unknown, la pròxima pel·lícula biogràfica de Bob Dylan, protagonitzada per Timothée Chalamet com el llegendari music.  S’espera que la pel·lícula faci el seu debut en el mes de desembre.

“Ambientada en la influent escena musical de Nova York de principis dels 60’s, la pel·lícula segueix al meteòric ascens del music de Minnesota Bob Dylan (Chalamet) de 19 anys, com a cantant folk fins a les sales de concerts i el cim de les llistes d’èxits: les seves cançons i la seva mística es converteixen en una sensació mundial, que va culminar amb la seva innovadora actuació de rock and roll elèctric en el Newport Folk Festival de 1965!, es pot llegir en la sinopsis.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

L’avanç ofereix als fans un primer cop d’ull a la interpretació de Chalamet com a Bob Dylan. També mostra un cop d’ull previ del actor de Dune cantant la seva versió de l’exitosa cançó del icònic de la musica “A Hard Rain’s A-Gonna Fall”. El tràiler també mostra les seves escenes amb Edward Norton, Elle Fanning i Monica Barbaro, els quals interpreten als respectius papers del cantant folk Peter Seeger, l’artista Sylvie Russo i la cantautora Joan Baez.

A Complete Unknown està dirigida per James Mangold a partir d’un guió que va coescriure amb Jay Cocks, basat en el llibre del autor Elijah Wald titulat Dylan Goes Electric. La pel·lícula també està protagonitzada per Boyd Holbrook com a Johnny Cash, Nick Offerman com a Alan Lomax i PJ Byrne com a Harold Leventhal. Compte amb la producció de Brian Kavanaugh-Jones i Andrew Rona. Jeff Rosen, el qual és el maanger de Dylan des de fa molt de temps, també va signar com a productor al costat de Mangold, Bob Bookman, Alan Gasmer i Peter Jaysen de Veritas Entertainment Group, Fred Berger de Automatik i Alex Heineman de The Picture Company, també produeixen.

'Joker: Folie à Deux'.

Warner Bros. ha publicat el primer tràiler complet de Joker: Folie à Deux i sembla que Gotham City està molt disposada a abraçar a Arthur Fleck desprès de les seves caòtiques accions a Joker de 2019.

Per descomptat, és difícil dir quan del que veiem aquí és real o simplement està en el cap del Princep Pallaso del Crim; per exemple, se’l mostra vestit amb el vestit complet del Joker en una sala del tribunal i desprès presentant el Joker & Harley Show al costat de Harley Quinn.

Molts fans s’han preguntat com aquesta pel·lícula continuarà la història clàssica del dolent de Batman i tot i que encara no hi ha senyals del Cavaller de la Nit, totes les senyals apunten a que es tracte d’un altre estudi de personatge fascinant.

En quant a aquests elements musicals, tot i que certament s’insinuen, Warner Bros. està tenint cura de no fer-los massa obvis. Hollywood ha evitat qualificar els musicals com a musicals en els últims anys, pel que això no és massa sorprenent. Tot i això, també pot ser un indici de que aquestes cançons són sols una petita part d’aquesta història.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


Del aclamat escriptor, director i productor Todd Phillips arriba Joker: Folie à Deux, la molt esperada continuació de Joker, guanyadora del Premi de la Acadèmia de 2019, que va recaptar $1.078.958.629 a nivell mundial i segueix essent la pel·lícula de classificació R de tots els temps (com a mínim fins que s’estreni Deadpool & Wolverine).

La seqüela està protagonitzada per Joaquin Phoenix en el paper de Arthur Fleck/Joker, al costat de Lady Gaga a quin interpreta a Harley Quinn.

Joker: Folie à Deux troba a Arthur Fleck tancat a Arkham a l’espera de judici pels seus crims com a Joker. Mentre lluita amb la seva doble identitat, Arthur no sols ensopega amb l’amor veritable, sinó que també troba la música que sempre ha estat dintre d’ell.

La pel·lícula també està protagonitzada per Brendan Gleeson i Catherine Keener, al costat de Zazie Beetz, repetint el seu paper de la veïna Sophie Dumond.

Joker: Folie à Deux tornarà a estar dirigit per Todd Philips a partir d’un guió que ha coescrit amb Scott Silver. El film de 2019 va ser un èxit comercial i de crítica, amb una recaptació mundial de $1.074.458.282, el que la converteix en el film amb classificació R més taquillera de tots els temps. Va rebre el reconeixement de diversos organismes importants que li van atorgar premis, inclosos dos Oscar i do Globus d’Or, tan al Millor Actor com al Millor So Original.

El film s’estrenarà el 04 d’octubre de 2024.

dilluns, 22 de juliol del 2024

'King Spawn'.


No estàvem segurs de si això algun cop veuria la llum, però el creador de Spawn, Todd McFarlane, ha recorregut a les xarxes socials per anunciar que el guió del tant esperat reinici finalment està complet.

El projecte també ha rebut un títol oficial: King Spawn.

Suposem que això significa que la història es basarà, com  a mínim parcialment, en el còmic King Spawn, el qual la sinopsis la podeu llegir a continuació...

“King Spawn expandeix encara més l’univers Spawn amb una presència cada cop més gran del Infern, el Cel i els Herois aquí a la Terra. Un dolent clàssic del passat de Spawn ha començat a fer valer els seus poders a la Terra corrompent tantes ànimes com sigui possible. Tot i que sols Spawn sap que ell  existeix”.

L’any 2022, la pel·lícula, que ha estat en procés des de 2017, si t’ho pots creure, va afegir un nou equip de redacció en forma de Scott Silver (Joker), Malcolm Spellman (The Falcon and the Winter Soldier; Captain America: Brave New World) i el prometedor escriptor Matthew Mixon.

Fins on sabem, Jamie Foxx (Spider-Man: No Way Home; Django Unchined) encara està assignat epr a interpretar el paper principal Al Simmons, també conegut com l’antiheroi demoníac anomenat Spawn, però és possible que els coses hagin canviat en respecte això.

McFarlane va estar considerant posar-se ell darrera de la càmera, però sembla haver canviat d’opinió, reconeixent que “pot ser que no sigui la persona adequada per a dirigir, particularment ara que alguns dels escriptors de més alt perfil en el espai de les pel·lícules de còmics estan involucrats”.

“Si tenim a un actor de primer nivell, productors de primer nivell, escriptors de primer nivell, llavors vols filmar per a directors de primer nivell, directors de fotografia de primer nivell?”, va dir en una entrevista recent. “La resposta és, ‘per descomptat’. Mantinguem l’impuls”.

“Vaig créixer a Berkeley, que és una ciutat de còmics. El personatge de Spawn de Todd McFarlane sempre va ser un dels meus preferits: un superheroi negre que no era cap tonteria, era genial i s’ocupava de temes moderns”, va afegir Spellman. “Jo, Mat Dixon i Scott Silver estem compromesos a honrar el que Todd va començar i el que Spawn és en essència, entregant quelcom que sigui rellevant i avantguardista i diferent a qualsevol altre pel·lícula de superherois que existeix”.

Tot i que la popularitat del personatge ha disminuït una mica al llarg dels anys, Image’s Spawn va ser un dels còmics més venuts dels anys 90’s. La pel·lícula de 1997 no va aconseguir fer justícia a Spawn i els seus diversos enemics i aliats, però la sèrie animada de HBO va ser molt més exitosa i val la pena seguir-la si encara no l’has vist.  

King Spawn està en desenvolupament amb una classificació R en ment.

'Tomb Raider Series'.


La sèrie de televisió de Tomb Raider de Phoebe Waller-Bridge ha rebut una actualització del director de televisió de Amazon MGM Studios, Vernon Sanders.

Parlant desprès de les recents nominacions al Emmy per sèries com ara Fallout i Mr. & Mrs. Smith, The Wrap li va preguntar a Sanders quan començaria la producció de l’adaptació de la icònica saga de videojocs Tomb Raider.

Sanders responia amb una actualització força típica sobre un projecte tan matiner a la seva vida, però va donar alguns detalls sobre el que estava planificant per a la resta de 2024.

“Estem treballant dur. Tenim gran material. Phoebe és realment bona. Estem molt emocionats. Suposo que passarem la resta d’aquest any preparant tot per a poder començar la producció a principis del pròxim any”.

Desprès va afegir un punt força cabdal en la producció.

“Tenim que trobar a la nostre Lara Croft, per a que la recerca global comenci més aviat que tard”.

La sèrie de televisió Tomb Raider va rebre llum verda oficialment el mes de maig, pel que, comprensiblement, encara queda molt per fer.

La sèrie de televisió Tomb Raider estarà escrita i produïda per Phoebe Waller-Bridge, millor coneguda per la guardonada sèrie Fleabag. També ha protagonitzat pel·lícules com ara Solo: A Star Wars Story i Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Waller-Bridge és una fan de Tomb Raider des de fa molt de temps i naturalment, estava molt entusiasmada amb aquesta oportunitat.

“Si li pogués dir al meu jo adolescent que això està succeint, crec que explotaria”, va dir. “Tomb Raider ha estat una gran part de la meva vida i em sento increïblement privilegiada de dur-ho a la televisió amb col·laboradors tan apassionats. Lara Croft significa molt per a mi, com ho és per molts i no veig l’hora de emprendre aquesta aventura. Ratpenats i tot”.

Abans de la sèrie de televisió de Tomb Raider a Amazon MGM, Netflix estrenarà la sèrie animada Tomb Raider: The Legend of Lara Croft aquest any.

diumenge, 21 de juliol del 2024

'Nova'.


Vam conèixer als Nova Corps per primera vegada a Guardians de la Galàxia Vol.1 al 2014. Tot i això, James Gunn no estava gens interessat en dur a Richard Rider a la gran pantalla i el Cos va ser representat poc més que una força policial intergalàctica normal.

A Avengers: Infinity War es va insinuar fortament que Thanos els havia arrasat, tot i que això va deixar la porta oberta a que el seu poder seguís vivint a través de Richard o potser inclús del molt més jove Sam Alexander.

Hi ha hagut rumors diversos cops que una pel·lícula (i/o sèrie de televisió de Nova està en camí en els últims anys; desafortunadament, mai sembla que arribi el moment!

En declaracions a ComicBook.com, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, va dir: “Està succeint, s’estan unint. Richard Rider, si”. Va continuar confirmant que serà “un espectacle” i va revelar que, a partir d’ara, “falten tres o quatre anys”.

Marvel Studios ha alentit la producció de les seves ofertes de Disney+ i amb Daredevil: Born Again, Ironheart i Wonder Man esperant entre bastidors, no ens sorprèn saber que Nova no arribarà fins d’aquí un temps.

A principis d’aquest any, Brad Winderbaum, director de streaming, animació i televisió de Marvel Studios, va dir sobre Nova: “Ens encanta Nova. Estem en les primeres etapes del desenvolupament de Nova. Tenim un nou sistema darrera de les càmeres a Marvel Studios. Ara som més com un estudi tradicional. Estem desenvolupant més del que realment produirem”.

“Hi ha plans per a desenvolupar Nova. A mi també m’encanta Nova. També m’encanta Rich Rider. Espero que arribi a la pantalla”, va afegir. “El món sempre és un caos. Sempre hi ha coses. Tens que conjurar aquestes coses per a que succeeixin, però m’encantaria veure un espectacle de Nova algun dia”.

Creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista John Romita Sr., Richard Rider va aparèixer per primera vegada a The Man Called Nova #1 l’any 1976. Va obtenir els seus poders quan l’últim centurió supervivent del Nova Corps, Rhomann Dey, li va transferir les seves habilitats per a lluitar contra el dolent Zorr.

Dècades més tard, Marvel Point One #1 de 2011 va presentar a Sam Alexander, un adolescent que va descobrir el casc de Nova del seu pare, revelant el seu passat com a membre dels Nova Corps. Desprès, Sam va assumir el mantell de Nova.

Definitivament estem intrigats per veure el que depara el futur de Nova a la pantalla i el què significarà la seva introducció per el racó còsmic de Univers Cinematogràfic de Marvel.

'Avengers 5/Avengers: Secret Wars/ X-Men reboot'.

Amb Deadpool and Wolverine a menys d’una setmana d’estrenar-se als cinemes, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, està fent tot el possible per a promocionar el futur del UCM.

Estarà a la San Diego Comic Con de dissabte que ve, pel que segurament serà un panell imperdible en el saló H, per descomptat, i esperem grans notícies per a Avengers 5 i Avengers: Secret Wars. Tot i això, quan Inverse es va reunir amb Feige, li van preguntar sobre informes recents que suggereixen que els Germans Russo estan a la llista per a dirigir aquestes pel·lícules.

“No, no puc comentar res sobre això excepte dir que va ser un altre persona fa un parell de setmanes i espero a veure qui serà la pròxima setmana”, va fer broma. “Ja Veurem”.

En una conversa separada amb io9, Feige va ser pressionat per a obtenir notícies de Spider-Man 4. Els rumors sobre un possible director han estat circulant durant mesos, però les coses han estat tranquil·les en aquest front últimament. També és de destacar el fet de que Marvel Studios tant sols va promocionar una de les pel·lícules del escala murs que van coproduir amb Sony Pictures en el Hall H: Spider-Man: Homecoming de 2016.

“Amy [Pascal] i jo estem treballant en això”, va confirmar Feige. “Tenim escriptors que ens entregaran un esborrany aviat”.

Això és un pas en la direcció correcta, però suggereix que encara estem molt lluny de veure a Peter Parker de Tom Holland novament a la pantalla gran. Tot i així, si ve una estrena per al 2025 pot estar descartat, el 2026 és segurament una possibilitat molt real.

Finalment es va parlar del reinici de X-Men planificat per Marvel Studios. Feige va escollir les seves paraules amb compte, però va compartir algunes idees sobre l’equip planejat i com X-Men’97 inspirarà el to de la pel·lícula.

“Bé, és aquesta fase que utilitzem sovint a Marvel, que és ‘És una vergonya de riqueses’”, va dir. “I hi ha molts personatges genials de X-Men en la pel·lícula de Deadpool & Wolverine. Hi ha molts personatges genials de X-Men en totes les versions de Fox de les pel·lícules de X-Men. I hi ha molts personatges genials de X-Men que mai han aparegut a la gran pantalla”.

“Així que crec que, com sempre intentem fer, com ho vam fer en l’acord de Spider-Man, provablement veuràs una barreja de personatges que has vist abans i personatges que mai has vist abans”.

Feige va afegir: “Crec que l’èxit de X-Men’97 va ser realment emocionant per a nosaltres al veure a la gent tornar a visitar aquest món i retrobar-se amb ell. I m’atreveixo a dir que els elements de telenovel·la d’aquest món, que és una de els coses que més ens atrauen”. “Per a nosaltres és emocionant poder estrenar-nos finalment al UCM”.

Hi ha moltes pistes interessants sobre el futur aquí i amb una mica de sort, els plans de la saga del Multiverse de Marvel Studios (i el que ve desprès) s’aclariran dintre de poc menys d’una setmana davant de milers de fans en la San Diego Comic Con.

'Spider-Noir'.


Mentre que Spider-Man Noir de Prime Video (ara titulat oficialment Spider-Noir) continua completant el seu repartiment, l’última actriu en unir-se a la sèrie d’acció en viu és l’estrella de Wu Assassins, Li Jun Li.

Des de Deadline ens informen de que Li interpretarà a “una cantant en el principal club nocturn de Nova York”, però una sinopsis recent de la trama va revelar que l’escala murs de l’època de la Depressió de Nicolas Cage s’enfrontaria a una versió de “dona fatal” de Yuriko Watanabe i Daniel Richtman creu de fet, que aquesta és la persona que han escollit.

El Insider també informa de que Tom Burke i Abraham Popoola estan en converses per a parts desconegudes.

Li s’uneix a Lamorne Morris prèviament anunciat com Robbie Robertson i a Brendan Gleeson en un paper no revelat (existeix la possibilitat que interpreti a Silvermane). També s’espera que aparegui Sandman, però no es sap a qui han escollit per al paper.

Li també ha aparegut en pel·lícules com Sex/Life, Babylon, Billy and Billie i la breu sèrie de televisió Exorcist.

El resum diu el següent:

“Seguim a Ben Reilly, un investigador privat, mentre s’endinsa en un cau de corrupció a la ciutat de Nova York de 1933, mentre estableix el seu passat com a superheroi. Reilly investiga la mort de Edward Addison, el que el du a descobrir que l’alcalde està maquinant quelcom nefast que involucra al Cap criminal Silvermane i la dona fatal Yuri Watanabe”.

Oren Uziel actuarà com a escriptor i productor executiu de la sèrie, amb els productors de Into the Spider-Verse, Phil Lord i Christopher Miller i l’ex cap de Sony, Amy Pascal tambe´a bord com a productors executius.

Uziel és conegut per escriure la pel·lícula d’acció romàntica The Lost City, juntament amb pel·lícules com 22 Jump Street, Mortal Kombat i The Cloverfield Paradox. També té crèdits com a escriptor a John Wick: Capítol 4 i la pròxima adaptació del videojoc Borderlands.

Creat per Stan Lee, John Romita Sr. i Mickey Demeo, Robbie Robertson va fer el seu debut a Marvel Comics a Amazing Spider-Man #51 de 1967. Robertson, que sol ser un personatge secundari en les històries de Spider-Man, és editor del Daily Bugle i amic proper de J. Jonah Jameson. Anteriorment va ser interpretat per Bill Nunn en les pel·lícules de Spider-Man de Sam Raimi.

Oren Uziel i Steve Lightfoot són co-showrunners de Spider-Noir. Harry Bradbeer dirigeix i produeix executivament els dos primers episodis de la sèrie de vuit episodis, mentre que Phil Lord, Christopher Miller i Amy Pascal també en són productors executius.

divendres, 19 de juliol del 2024

'Apex'.

Charlize Theron ha estat escollida per a protagonitzar Apex, una nova pel·lícula de suspens de Netflix dirigida per Baltasar Kormákur (Touch).

Apex és una nova pel·lícula de suspens escrita per Jeremy Robbins que tracte sobre una escaladora que és perseguida mentre es troba a la natura.

Segons Deadline, Theron està en negociacions finals per a protagonitzar Apex, mentre que Kormákur està en negociacions finals per a dirigir. Theron també produirà Apex al costat de Kormákur, Dawn Olmstead, Beth Kono, AJ Dix, Ian Bryce, Peter Chernin, Jenno Topping i David Ready.

Des de Deadline descriuen el guió de la pel·lícula com una barreja de Free Solo de 2018 i Silence of the Lambs de 1991.

“Els executius de Netflix van quedar tan impressionats amb el guió que el van comprar tant sols amb els productors a bord. Quan es tractava de actor/actriu i director, Theron i Kormákur van ser les primeres opcions i en un altre cosa estranya, ambdós es van comprometre desprès de llegir el guió”, assenyala l’article de Deadline.

Theron va protagonitzar anteriorment La Vella Guardia de 2020 i L’Escola del Bé i del Mal de 2022 per a Netflix. També apareixerà en la pròxima seqüela de The Old Guard, The Old Guard 2, que encara no té data d’estrena.

Kormákur va dirigir anteriorment Contraband de 2012, 2 Guns de 2013, Everest de 2015, Adrift de 2018 i Beast de 2022. La seva última pel·lícula, Touch, es projecte actualment als cinemes dels Estats Units i està protagonitzada per Egill Ólafsson, Kōki i Palmi Kormákur.

Kormákur va dir a comingsoon en una entrevista exclusiva sobre Touch, que es basa en una novel·la del mateix nom de 2022: “Vaig pensar que aquest era el viatge d’un home des de aquesta petita illa anomenada Islàndia. En aquest viatge, és com estar en l’escola de Londres i conèixer a aquesta noia, Miko de Japó, aprens sobre aquests esdeveniments i aquestes històries. Em va agradar, com aquella visió singular i com la història s’obre a mesura que avancem, el que es converteix en l’obstacle de la història d’amor. M’encanta el misteri d’això i com aquesta revelació es revela en el llibre. Això va mantenir la meva atenció. Desprès, al analitzar la cultura i els diferents països, vaig pensar que era una oportunitat molt atractiva per a realitzar una pel·lícula a partir d’això”.

Netflix i Palmi Kormákur, encara no han anunciat una data d’estrena per a Apex.