Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 13 de novembre del 2020

'AHS Season 10'.

Després de revelar fa dos dies el cartell de la 10a temporada de American Horror Story, el cocreador de la franquícia Ryan Murphy ha compartit un nou cartell de la pròxima sèrie spin-off de antologia AHS, així com alguns detalls sobre el projecte. A continuació podeu veure tant el cartell anterior com el d’ahir...



 

En la seva publicació, Murphy va dir: “Estem fent 16 episodis independents d’una hora per a profunditzar en els mites, llegendes i tradicions del terror...molts d’aquests episodis comptaran amb estrelles de AHS que coneixes i estimes. Més per a seguir...”

‘American Horror Story Season 10’, estarà protagonitzada per Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross i Finn Witrock. També presentarà a un nou membre en el repartiment Macaulay Culkin (Home Alone), que serà el seu primer paper important en la televisió des de que va aparèixer com a estrella convidada a la sèrie de comèdia de Hulu ‘Dollface’.

Per ara els detalls de l’última entrega de la sèrie antològica de terror es mantenen en secret, tot i que el vídeo que Murphy va compartir podria estar ple de pistes per a la pròxima temporada. “Dead of Night” de Orville Peck es reprodueix en una escena fosca d’una platja i ennuvolada a mesura que la llista d’actors desapareix.

L’última temporada la 9, titulada ‘AHS: 1984’, es va establir a l’estiu de 1984, cinc amics s’escapen de Los Angeles per a treballar com a consellers a Camp Redwood. A mesura que s’adapten als seus nous treballs, aprenen ràpidament que lo únic que dona més por de les històries que s’expliquen al voltant de les fogueres és que el passat et persegueix.

Va estar protagonitzada per Emma Roberts, Cody Fern, Billie Lourd, Leslie Grossman i John Carroll Lynch al costat dels nouvinguts al repartiment, el medallista d’un Or Olímpic Gus Kenworthy, Zach Villa (Destroyer) i DeRon Horton (Dear White People). El veterà de ‘Glee’, Matthew Morrison i l’estrella de ‘Pose’, Angelica Ross, que van treballar en altres programes de Murphy, també van aparèixer la temporada passada.

FX informa que l’audiència total de la sèrie supera els mil milions d’espectadors en els seus 103 episodis i nou temporades. ‘American Horror Story’, ha comptat amb les estrelles Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Billie Lourd, Jessica Lange, Emma Roberts, Taissa Farmiga, Lady Gaga, Angela Bassett, Dylan McDermott, Connie Britton i moltes més durant el seu reocrregut, ha rebut 95 nominacions als Emmy i va guanyar 16 cops, així com dos premis Golden Globe. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada