Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 25 de novembre del 2020

'Five Nights at Freddy’s'.


El creador de Five Nights at Freddy’s, Scott Cawthon, ha anunciat a través de Reddit una actualització important sobre l’adaptació cinematogràfica live-action per part de Blumhouse del popular joc de terror, confirmant que el projecte de llarg desenvolupament començarà a filmar-se a la primavera de 2021. En la publicació Cawthon  també hi va incloure breus descripcions de guions previs i al mateix temps va avançar el guió final del film, que ha descrit com una bona barreja de les millors peces de tots els guions anteriors.

“Tots els personatges correctes, totes les motivacions correctes, totes les apostes correctes”, va fer broma Cawthon sobre el guió escollit. “és divertit, fa por i té una gran història central!”

Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter, The Witch) està aderit a l’adaptació des del 2018 i també en serà el productor del film al costat de Jason Blum de Blumhouse i també amb el creador del videojoc, Scott Cawthon.

Five Nights at Freddy’s desafia als jugadors a sobreviure durant cinc nits com a guarda de seguretat en un restaurant d’entreteniment de pizza dement on animatrònics homicides i posseïts vaguen pels passadissos a la cerca de les seves pròximes víctimes.

El primer joc de la sèrie va sortir al mercat l’Agost de 2014 i ràpidament es va convertir en una sensació en línia, inspirant innombrables vídeos de Let’s Play. Va sortir al mercat una seqüela el Novembre del mateix any, seguit de la tercera i quarta l’any 2015, un cinquè joc el 2016 i un sisè el 2018. LA sèrie ha jugat amb narracions no lineals i no tradicionals al llarg de la seva continuïtat amb el quart joc és en realitat el primer en la línia del temps, el primer joc arriba en mig de la continuïtat, i el més recent, Freddy Fazbear’s Pizzeria Simulator, és l’episodi final (per ara).

La història subjacent de la franquícia és molt críptic i està amagada en tots els jocs, el que li ofereix al pròxim film l’oportunitat d’expandir-se i confirmar els detalls de la història. Els mini jocs al llarg de la sèrie han ofert pistes sobre la història subjacent del que va causar que els animatrònics de Freddy Fazbear i els seus amics aguaitin el lloc, apuntant cap a una dècada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada