Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 de novembre del 2020

'Black Crab'.

L’actriu nominada al BAFTA Noomi Rapace ha signat per al paper principal per a la pròxima adaptació cinematogràfica de Netflix ‘Black Crab’, basada en la novel·la de suspens del escriptor suec Jerker Virdborg del mateix nom. Aquest projecte marca la quarta col·laboració entre Rapace i el servei de streaming, els quals van treballar junts anteriorment en el film d’acció i fantasia ‘Bright’ del 2017 i el film de ciència-ficció ‘What Happened to Monday’, així com el thriller d’acció ‘Close’ de 2019.

“Estic molt emocionada de tornar a Suècia i realitzar Black Crab”, va dir Rapace en un comunicat (a través de Deadline). “El meu primer film suec en anys. No puc esperar per vestir-me i emprendre aquest viatge: explorar les ombres humanes i lliscar a través dels somnis trencats i un món al límit. Supervivència a quin preu?

Ambientat en un món postapocalíptic durant un hivern inacabable, Black Crab segueix a sis soldats que són enviats a una perillosa missió a través del mar gelat per a transportar un paquet que finalment podria posar fi a la guerra. El film serà el debut com a director d’un llargmetratge de Adam Berg amb Malin Idevall i Mattias Montero com a productors. S’espera que la producció comenci el pròxim any a Suècia.

“Aquest projecte combina tants atributs excel·lents: una història convincent, un equip creatiu fort i, per suposat, una actriu principal increïblement talentosa”, va dir el vicepresident internacional de cinema original de Netflix, David Kosse. “Esperem una gran col·laboració amb Adam i l’equip de Idio i estem segurs de que els nostres membres a Suècia i la resta del món gaudiran del film”.

Montero va afegir: “Com a suec, un creix sabent que viu en un país de pau i igualtat, en definitiva, la vida és bona i segura aquí. Però últimament, tots hem apres lo fràgils que són les nostres societats degut a la pandèmia, les guerres civils, el calentament global i el caos econòmic. Com seria despertar un dia en una Suècia totalment destruïda i devastada per la guerra? Produir Black Crab consisteix en llançar una moneda al aire i, des d’una perspectiva escandinava, ensenyar el que succeeix a la humanitat quan arriba el caos. És una gran producció i un gran desafiament i gràcies a Netflix podem explicar aquesta història sueca a una audiència global”.

El film també marca el primer gran film suec de Rapace, després d’onze anys des de la seva interpretació destacada com Lisbeth Salander, en la trilogia ‘The Girl with the Dragon Tattoo’ de 2009, que es va basar en la sèrie de novel·les de Stieg Larsson del mateix nom. Els altres crèdits cinematogràfics notables de Rapace inclou ‘Sherlock Holmes: A Game of Shadows’, ‘Prometheus’, ‘Child 44’ i ‘The Secrets We Keep’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada