Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 11 de novembre del 2020

'The Umbrella Academy Season 3'.


Netflix ha anunciat oficialment, que ha renovat per a una tercera temporada ‘The Umbrella Academy’ de Gerard Way, més de tres mesos després de que s’estrenés el mes de Juliol la segona temporada de 10 episodis de l’exitosa sèrie de superherois. S’espera que la producció comenci el pròxim any al mes de Febrer.

En la segona temporada, Five va advertir a la seva família (tants i tants cops) que utilitzar els seus poders per escapar de l’apocalipsi de Vanya l’any 2019 era arriscat. Bé, doncs tenia raó: el salt en el temps dispersa als germans en el temps a Dallas, Texas i els seus voltants. En un període de tres anys. A partir de 1960. Alguns, que han estat atrapats en el passat durant anys, han construït vides i han seguit endavant, segurs de que són els únics que van sobreviure. Five és l’últim en aterrar, just en mig d’un apocalipsi nuclear, que -SPOILER- resulta que és el resultat de la interrupció del grup en la línia del temps (déjà vu, algú?).

Ara, The Umbrella Academy ha de trobar una manera de reunir-se, descobrir que va causar el dia del judici final, aturar-lo i tornar a la línia de temps actual per aturar aquest altre apocalipsi. Tot mentre és perseguit per un trio de despietats assassins suecs.

La sèrie està protagonitzada de nou per Ellen Page com a Vanya Hargreeves, Tom Hopper com a Luther Hargreeves, David Castañeda com a Diego Hargreeves, Emmy Raver-Lampman com a Allison Hargreeves, Robert Sheehan com a Klaus Hargreeves, Justin H. Min com a Ben Hargreeves i Aidan Gallagher com a Number Five. A més en el repartiment també hi trobarem a Colm Feore com a Reginald Hargreeves, Adam Godley com a Pogo, Ritu Arya com a Lila Pitts, Kate Walsh com La Gerent.

‘The Umbrella Academy’ es basa en els còmics i novel·les gràfiques populars i guardonades de Eisner, creats i escrits per Gerard Way (Mu Chemical Romance), e il·lustrats per Gabriel Bá i publicats per Dark Horse Comics.

La sèrie està produïda per Universal Cable Productions per a Netflix. Steve Blackman (‘Fargo’, ‘Altered Carbon’) tornarà a exercir de productor executiu i showrunner per a la segona temporada, amb els productors executius addicionals Jeff F. King (‘Hand of God’), Bluegrass Television, i Mike Richardson i Keith Goldberg de Dark Horse Entertaiment. Gerard Way i Gabriel Bá en seran els productors co-executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada