Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 1 de novembre del 2020

'Sean Connery'.











Ahir ens assabentàvem de la mort de Sean Connery a l’edat de 90 anys. Segons BBC.Com, l’actor, millor recordat per la seva interpretació de James Bond, va morir plàcidament mentre dormia a les Bahamas després d’estar, en paraules del seu fill Jason, “malament per algun temps”.

Jason va dir que el seu pare “tenia a molts membres de la seva família que podrien estar a les Bahamas al costat seu” quan va morir durant la nit a Nassau. “Tots estem treballant per entendre aquest gran esdeveniment, ja que sols va succeir fa molt poc, tot i que el meu pare no s’ha sentit bé durant algun temps.

“Una dia trist per a tots els que el van conèixer i va estimar al meu pare i una trista pèrdua per totes les persones arreu del món que van gaudir del meravellós regal que tenia com actor”.

La publicista de Per Connery, Nancy Seltzer: “Hi haurà una cerimònia privada seguit d’un memorial que encara no s’ha planejat, un cop hagi acabat la pandèmia”.

Sean Connery té 94 crèdits d’actuació al seu nom en una carrera que es remunta a principis dels 50’s. La seva gran oportunitat va arribar l’any 1962 amb ‘Dr. No’ en la que el actor es va posar a la pell de James Bond, paper que interpretaria set vegades en els films From Russia with Love (1963), Goldfinger (1964), Thunderball (1965), You Only Live Twice (1967), Diamonds are Forever (1971) i Never Say Never Again (1983).

Connery també va protagonitzar films taquillers com A. Bridge Too Far (1977), Highlander (1986), Indiana Jones and the Las Crusade (1989), The Hunt for Red October (1990), First Knight (1995) i The Rock (1996).

L’any 1987 va guanyar un Oscar per la seva interpretació de Jim Malone a The Untouchables de Brian De Palma.

La seva última participació a la gran pantalla va ser amb ‘The League of Extraodinary Gentlemen’ l’any 2003. S’esperava que repetís el seu paper de professor Henry Jones en el quart film de Indiana Jones, però no va poder evitar la seva jubilació, declarant l’any 2007: “La jubilació és massa divertida”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada