Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 26 de novembre del 2020

'Cherry'.


AGBO Films finalment ha publicat les primeres fotografies oficials del pròxim film de drama/crim dels germans Russo, ‘Cherry’, que està progaramat per estrenar-se als cinemes el pròxim 26 de Febrer de 2021 i estarà disponible per al servei de streaming el 12 de Març de 2021 a Apple TV+. Les fotos mostren a Tom Holland interpretant a un personatge complicat que recorre a l’addicció dels opiacis per a suportar el seu trastorn d’estrès posttraumàtic. També veiem el primer cop d’ull a Emily (Ciara Bravo), a continuació podeu veure’n les imatges...(via Vanity Fair). 

‘Cherry’ explica la història de la vida real del autor Nico Walker, un ex metge del exèrcit que va tornar de Irak amb TEPT (PTSD en anglès) extrem no diagnosticat i va caure en l’addicció dels opiacis i va començar a robar bancs. Walker va ser capturat l’any 2011. La novel·la ha estat qualificada com una espècie de híbrid de ‘Jesus’ Son’ i ‘Reservoir Dogs’; una història sobre l’amor, la guerra, els robatoris a bancs i la heroïna. Walker prèviament manegava la guerra d’ofertes pel seu llibre mentre complia la condemna a presó, el que va complicar les coses, ja que sols se li va assignar una quantitat específica de minuts per trucada telefònica.





“Ens va atraure Cherry degut a la nostre experiència personal de Cleveland, així com la important necessitat de compartir històries com aquestes. Com a nadius de Cleveland que som, significa molt per nosaltres poder filmar en la nostre ciutat natal. Vàrem filmar els exteriors per a ‘Winter Soldier’ aquí, estem emocionats de tornar a casa a les nostres arrels”, van dir els Russo en un comunicat anterior.

El repartiment el completen Ciara Bravo (Wayne), Bill Skarsgard (It, It: Chapter II), Jack Reynor (Midsommar), Forrest Goodluck (The Revenant), Jeff Wahlberg (Dora and the Lost City of Gold), Michael Gandolfini (The Deuce) i Kyle Harvey (The After Party).

‘Cherry’ ha estat adaptada per Jessica Goldberg (The Path) i coescrita per Angela Otstot (The Shield). El film està produït pels germans Russo, Chris Castaldi i el president de l’estudi Mike Larocca amb la seva companyia AGBO Films, al costat del CEO Jonathan Grey i el President Matthew Rhodes sota la seva productora The Hideaway Entertaiment. ‘Cherry’ tindrà producció executiva per part de Todd Makurath i Jake Aust per part de AGBO i per part de The Hideaway Entertaiment Kristy Maurer Grisham i Judd Payne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada