Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 17 de novembre del 2020

'Without Remorse'.


Segons The Hollywood Reporter, Paramount Pictures ha decidit finalment eliminar la seva adaptació de la novel·la Tom Clancy protagonitzada per Michael B. Jordan ‘Without Remorse’, de la seva programació d’estrenes als cinemes. Originalment programat per arribar als cinemes el 26 de Febrer de 2021, el film thriller ara està cercant un debut en un servei de streaming en el seu lloc, ja que Amazon Studios està en negociacions finals per adquirir el film.

Tot i no estar finalitzat, si l’acord es concreta, marcaria el tercer film important que Paramount ven a una plataforma de streaming en mig de la pandèmia després de que s’adquirís la comèdia romàntica ‘The Lovebirds’ i ‘The Trial of the Chicago 7’ de Aaron Sorkin per Netflix.

Jordan interpreta el paper del heroi de Clancy, John Clark, un personatge recurrent en les novel·les de Clancy. Clark és un ex Navy Seal que es va convertir en oficial de operacions de la CIA. Al principi, era un personatge secundari que va ajudar en les missions de Jack Ryan, però la novel·la Without Remorse el va convertir en el protagonista i va explicar la seva història d’origen emocionant però alhora tràgica. En el film, Clark busca venjança després de que la seva novia hagi estat assassinada per un narcotraficant de Baltimore.

El film està dirigit per Stefano Sollima (Sicario: Day of the Soldado) a partir d’un guió adaptat per Taylor Sheridan. El repartiment també inclou a Jamie Bell (Jumper), Luke Mitchell (Blindspot), Cam Gigandet (Ice), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Jacob Scipio (Bad Boys for Life), Brett Gelman (Stranger Things), Jack Kesy (Claws) i Colman Domingo (Fear the Walking Dead).

Està produït per Jordan, Akiva Goldsman (TRansformers), Josh Apelbaum i Andre Nemec. Paramount Pictures està desenvolupant dues adaptacions cinematogràfiques de les novel·les de suspens de Tom Clancy, ‘Without Remorse’ i ‘Rainbox Six’ amb Jordan, que també protagonitzaria aquesta seqüela planejada.

John Clark ha aparegut en una sèrie de novel·les de Tom Clancy que es remunten al 1988 a The Cardinal and the Kremlin, com el costat més fosc del personatge de Jack Ryan i que treballa principalment en el terreny i típicament opera per la seva pròpia marca d’ètica personal. El personatge va ser interpretat per Willem Dafoe a ‘Clear and Present Danger’, protagonitzat per Harrison Ford, i per Liev Schreiber a ‘The Sum of All Fears’ protagonitzat per Ben Affleck.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada