Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 14 de novembre del 2020

'Thor: Love and Thunder'.


L’últim cop que vam veure al Déu del Tro de Marvel, es dirigia al espai amb els estimats Guardians of the Galaxy i ara TheHollywood Reporter ha revelat que el líder dels Guadians of the Galaxy, Star Lord (Chris Pratt), es dirigeix a Austràlia per a filmar el tant esperat ‘Thor: Love and Thunder’.

Pratt, qui actualment s’està preparant per a una “ronda curta” de fotografies addicionals per al film d’acció i ciència-ficció de Chris McKay ‘Tomorrow War’, es dirigirà a Austràlia per a la producció de la quarta entrega de la franquícia de Thor del MCU al Gener, tot i que l’abast de la seva participació en la història es desconeix actualment.

‘Thor: Love and Thunder’, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit), amb un guió coescrit entre ell i Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great), que serà la continuació de la seva exitosa ‘Thor: Ragnarok’ del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. El guanyador d’un Oscar Christian Bale (The Dark Knight trilogy). La història femenina de Thor, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

‘Thor: Love and Thunder’, te fixada ara la data d’estrena per al pròxim 11 de Febrer de 2022 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada