Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 de novembre del 2020

'Tom & Jerry'.

Warner Bros. va presentar dimarts passat el primer tràiler i imatges de la pròxima adaptació cinematogràfica hibrida live-action/CGI dels icònics dibuixos animats de Hanna-Barbera i MGM, ‘Tom & Jerry’, que ens mostra que les coses mai canvien ja que aquests dos amics no sols es barallen, ells lluiten. A continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          


El film seguirà a Kayla interpretada per Chlöe Grace Moretz (Suspiria), una nova treballadora del extravagant hotel Park que contracta al gat del carrer Tom per a desfer-se del ratolí Jerry en un intent per assegurar el seu treball. Michael Peña (Ant-Man & the Wasp) ha signat per interpretar a Terrance, el subdirector general del hotel que actua com un pinxo de Kayla i comença a xocar amb la seva nova treballadora mentre impressiona l’alta direcció amb la seva lluita contra el duo d’animalons.

A més de Moretz i Peña, el repartiment del film inclou a Rob Delaney (Deadpool 2), Colin Jost (Saturday Night Live) i Ken Jeong (Crazy Rich Asians). Tim Story dirigeix el film a partir d’un guió de Kevin Costello. Sharla Sumpter Bridgett de Story Company també produirà el projecte, mentre que Story, Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman i Allison Abbate en seran productors executius.




El film comptarà amb Tom i Jerry animats (i muts), el qual les seves malifetes tindran lloc en un món d’acció real. Aquest és el primer d’una sèrie de projectes de WB dissenyats de manera semblant, essent els altres ‘Space Jam 2’ dels productors Ryan Coogler, Maverick Carter i LeBron James; Scooby Doo, que Chris Columbus supervisa actualment; i un film híbrid de Wile E. Coyote vs. ACME, amb Chris McKay del univers LEGO com a supervisor creatiu.

‘Tom & Jerry’ està programat per estrenar-se als cinemes el pròxim 05 de Març de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada