Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 9 de novembre del 2020

'Orphan: First Kill'.

Segons Deadline, l’actor canadenc Rossif Sutherland ha estat escollit per unir-se al repartiment de la pròxima preqüela de ‘Orphan’, amb l’actriu original del film Isabelle Fuhrman i la incorporació de Julia Stiles. El film titulat ‘Orphan: First Kill’ es troba actualment en producció a Winninpeg.

Rossif és conegut per ser un dels fills del premiat actor Donald Sutherland. Els seus crèdits cinematogràfics inclouen: The Con Artist, Dead Before Dawn, Edge of Winter, i el més recent ‘Possessor’ film de terror i ciència-ficció de Brandon Cronenberg.

‘Orphan: First Kill’, l’argument diu el següent: Leena Klammer (Fuhrman) planeja una fugida brillant d’un centre psiquiàtric d’Estònia i viatge als Estats Units fent-se passar per la filla desapareguda d’una família adinerada. Però la nova vida de Leena com a “Esther” ve amb una arruga inesperada i l’enfronta a una mare que protegirà a la seva família a qualsevol preu.

El film prové de Entertainment One i Dark Castle Entertainment. Els productors del film inclou a Alex Mace, Hal Sadoff i Ethan Erwin de Dark Castle, així com a James Tomlison, amb David Leslie Johnson-McGoldrick com a productor executiu. Jen Gorton i Josie Liang supervisaran per eOne.

Amb el retorn de l’actriu Isabelle Fuhrman (The Hunger Games, Masters of Sex), el film està dirigit per William Brent Bell (The Boy, Brahams: The Boy II, Stay Alive) a partir d’un guió escrit per David Coggeshall (Prey, Scream TV Series).

El primer film ‘Orphan’ va fer el seu debut el any 2009 i va estar protagonitzat per Vera Farmiga i Peter Sarsgaard, com una muller i un marit que adopten a una nena de nou anys, després de perdre al seu nadó, tot i que ella no és tant innocent com diu ser. El film va estar dirigit per Jaume Collet-Serra i escrit per David Leslie Johnson-McGoldrick a partir d’una història de Alex Mace.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada