Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 27 de novembre del 2020

'Clifford The Big Red Dog'.

Paramount Pictures ha publicat el primer avanç de la seva pròxima adaptació cinematogràfica live-action CG-hyrid de ‘Clifford The Big Red Dog’, oferint-nos el nostre primer cop d’ull al debut a la gran pantalla del icònic personatge principal. Protagonitzat per l’alumne de Big Little Lies, Daraby Camp, el film està programat per estrenar-se el pròxim 05 de Novembre de 2021. A continuació podeu veure’n el tràiler...

A Clifford The Big Red Dog, quan l’estudiant de secundaria Emily Elisabeth coneix a un rescatador d’animals màgic que li regala un cadell vermell, no va endevinar mai que al despertar-se es trobaria amb un gos gegant de tres metres en el seu petit apartament de la ciutat de Nova York. Mentre la seva mare soltera està fora per negocis, Emily i el seu divertit però impulsiu oncle Casey s’embarquen en una aventura que el mantindrà a ran del precipici del seu seient, mentre els nostres herois li claven una mossegada a la “Gran Manzana”. Basat en l’estimat personatge del llibre Scholastic, Clifford ensenyarà al món com estimar a lo gran!

          

El film està protagonitzat per Darby Camp (Big Little Lies), Jack Whitehall (Bad Education, Jungle Cruise), John Cleese (Monty Python, Harry Potter) i l’alumne de Resident Evil Sienna Guillory. També comptarà amb Izaac Wang (good Boys), David Alan Grier (The Carmichael Show), Rosie Perez (Birds of Prey), Kenan Thompson de la SNL, Paul Rodríguez i Jessica Keenan Wyn.

Basat en la sèrie de llibres per a nens de Norman Bridwell, el film està dirigit per Walt Becker amb un guió escrit per Jay Scherick, David Ronn, Annie Mumolo i Stan Chervin. Jordan Kerner i Deborah Forte de Scholastic Entertaiment també produeixen el film. Clifford The Big Red Dog va ser adaptat per primer cop a una sèrie animada per PBS que es va emetre durant dues temporades des del 2000 al 2003.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada