Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de novembre del 2020

‘Gunpowder Milkshake’.

STXfilms ha publicat les primeres fotografies oficials del pròxim film thriller d’acció, del director Navot Papushado, ‘Gunpowder Milkshake’, que ens proporciona un avanç del esquadró d’assassines encapçalat per Karen Gillan i Lena Headey. El repartiment també comptarà amb Angella Bassett, Michelle Yeoh i Carla Gugino, a continuació podeu veure’n les fotografies...



A ‘Gunpowder Milkshake’, Sam tenia tant sols 12 anys quan la seva mare Scarlet, una assassina d’elit, es va veure obligada a abandonar-la. Sam va ser criada per The Firm, el despietat sindicat del crim per el que treballava la seva mare. Ara, 15 anys després, Sam ha seguit les passes de la seva mare i s’ha convertit en una ferotge assassina a sou. Ella utilitza els seus “talents” per a netejar els desordres més perillosos de The Firm. Ella és tant eficient com lleial.

Però quan un treball d’alt risc surt malament, Sam ha d’escollir entre servir a The Firm i protegir la seva vida d’una nena innocent de 8 anys: Emily. Amb un objectiu a l’esquena, Sam sols té una oportunitat de sobreviure: reunir-se amb la seva mare i els seus letals socis: els bibliotecaris. Aquestes tres generacions de dones ara han d’aprendre a confiar les unes amb les altres, enfrontar-se a The Firm i el seu exercit de sequaços, i llevar el infern contra els que poden prendre prendre’ls tot.

El film està protagonitzat per Karen Gillan (MCU, Jumanji: Welcome to The Jungle, Jumanji: The Next Level), la nominada al Emmy Lena Headey (Game of Thrones), Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians) Carla Gugino (Gerald’s Game, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor) i la nominada al oscar i al Emmy Angela Bassett (Black Panther, American Horror Story) i Chloe Coleman. També comptarà amb el guanyador d’un Globus d’Or i un Emmy Paul Giamatti (Billions) i l’estrella de ‘Chernobyl’ Adam Nagaitis.

Primer comparada amb films com ‘Kill Bill’ i ‘Baby Driver’, ‘Gunpowder Milkshake’ està dirigit per el cineasta israelià Navot Papushado, qui ha coescrit el guió amb Ehud Lavski. Andrew Rona i Alex Heineman de The Picture Company produeixen el film com a part del seu acord amb Studiocanal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada