Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 de novembre del 2020

'The Lair'.

Després de dur el seu últim film de terror al públic estatunidenc a Beyond Fest a principis d’aquest mes, Neil Marshall ha alineat el seu pròxim film de gènere amb el thriller d’acció i terror de guerra ‘The Lair’, que dirigirà i produirà, segons Variety.

Escrita pel propi Marshall, el film es centra en la tinent Kate Sinclair, pilot de la Royal Air Force, quan el seu avió és abatut sobre una de les fortificacions rebels més perilloses de Afganistan en la seva última missió de vol. Mentre cerca refugi en un búnquer subterrani abandonat, descobreix criatures mortals creades per l’home coneguts com Ravagers, que són meitat humans i meitat alienígenes i tenen fam de carn humana, i amb dificultat s’escapa, sense saber-ho, els du a una base del exèrcit dels E.E.U.U i tots han de lluitar contra ells.

“Si ‘The Reckoning’ va ser un drama gòtic en testimoni i la resistència de les dones, llavors ‘The Lair’ és el meu veritable retorn al horror pur i l’acció de gènere intens al estil de ‘Dog Soldiers’, The ‘The Descent’ i ‘Doomsday’”, va dir Marshall en una declaració. “Estic fent quelcom aterrador com l’infern, trepidant i molt divertit. Aquest és un plaer per a la multitud, un tomb en la muntanya russa ple d’adrenalina; espectacular i sorollós, inspirat en films de gènere clàssic com Aliens, Predator i The Thing, i la seva increïble utilització de pràctics efectes de criatures. Amb una nova generació de terror en la pantalla, The Lair serà una bestia famolenca i rondinaire. Em tacaré les mans de sang fent aquest film!

Marshall és millor conegut pels seus èxits d’acció i etrror, Dog Soldiers i The Descent, i més recentment es va col·locar darrera de les càmeres per al malaurat reboot de ‘Hellboy’, i protagonitzat per David Harbour (Strangers Things) i l’aventura de terror ‘The Reckoning’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada