Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 2 de novembre del 2020

'Vanguard'.

Després del seu últim film conegut ‘Iron Mask’, el nou film de Jackie Chan s’anomena ‘Vanguard’. Gravitas Ventures ha adquirit els drets nord-americans del film d’acció dirigit per Stanley Tong i protagonitzat per Jackie Chan, i han publicat el primer tràiler i cartell que podeu veure a continuació...

          


En el film, la companyia de seguretat encoberta Vanguard és l’última esperança de supervivència d’un comptable després de ser el blanc de l’organització mercenària més mortífera del món.

Dirigit per Stanley Tong, Vanguard marca la novena col·laboració de Tong i Chan. Vanguard és una victòria de rodamón filmat a Londres, Dubai, Zambia i una antiga ciutat india i presenta seqüencies d’acció d’alt risc que tenen lloc per aire, terra i mar. Vanguard també protagonitzen Yang Yang, Ai Lun, Mu Qimiya, Xu Ruohan i Zhu Zhengting.

“El meu últim film d’acció, Vanguard, s’estrenarà el 20 de Novembre al cinema. Vam filmar en 9 ciutats de 5 països, Londres, Dubai, Zàmbia, Índia i Xina. Hem experimentat molt durant la producció. Cada cop que treballo amb Jackie, sempre intentem impressionar a la nostra audiència amb les millors imatges i idees. Especialment aquest cop, li hem posat molta innovació. Espero que el públic nord-americà ho gaudeixi. I estic molt feliç d’associar-me amb Gravitas per estrenar-la”, va dir el director Stanley Tong.

“En la meva primera vista de Vanguard, instantàniament em va atraure el seu gran, divertit, escapisme que em va recordar aquelles aventures d’acció rodamón amb les que tots estem tan familiaritzats. L’abast d’aquest film és fenomenal, i el fet de que es va filmar en localitzacions terrestres, aèries i marítimes la converteix en un entreteniment imprescindible en la pantalla més gran possible. Vanguard és un film que omple una vacant d’acció i aventures de tardor, amb el llegendari icona de la pantalla: Jackie Chan a Vanguard. No puc esperar que el públic nord-americà vegi aquest film”, va afegir Cameron Moore, Gerent Senior de Distribució Cinematogràfica de Gravitas Ventures.

Gravitas Ventures està planificant una amplia estrena de Vanguard als Estats Units i Canadà, inclosos autocinema i cinemes IMAX el 20 de Novembre de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada