Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 19 de novembre del 2020

'One Night in Miami'.

Després d’adquirir els drets del film a principis d’estiu, Amazon Studios ha presentat el primer tràiler del aclamat debut com a directora de Regina King, ‘One Night in Miami’, al temps que estableix una estrena limitada als cinemes el dia de Nadal, seguit d’una estrena a Prime Video al mes de Gener. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


Ambientada en la nit del 25 de Febrer de 1964, la història segueix a un jove Cassius Clay (abans de convertir-se en Muhammad Ali) quan emergeix del Centre de Convencions de Miami Beach, el nou Campió Mundial de Boxa de Pes Pesat. Contra tot pronòstic, va guanyar a Sonny Liston i va commocionar al món del esport. Mentre multituds de persones divaguen per Miami Beach per celebrar l’enfrontament, Clay, incapaç de quedar-se a l’illa degut a les lleis de segregació de la era Jim Crow, passa la nit en el Hampton House Motel en un dels barris històricament negres de Miami celebrant amb tres dels seus amics més propers: l’activista Malcolm X, el cantant Sam Cooke i l’estrella del futbol Jim Brown. Al matí següent, els quatre homes emergeixen decidits a definir un món nou per a ells i la seva gent.

“L’entusiasme de Amazon per One Night in Miami és humil i emocionant”, va dir King en un comunicat. “Em sento honorada de tenir-los com a socis en el meu debut en la direcció del llargmetratge”.

El repartiment del film inclou a Ben-Adir (High Fidelity) com a Malcolm X, Eli Goree (Riverdale) com a Cassius Clay, Aldis Hodge (The Invisible Man) com a Jim Brown, Leslie Odom Jr. (Hamilton) com a Sam Cooke, Lance Reddick (Bosch) com a Brother Kareem, Jasmine Cephas Jones (The Photograph) com a Barbara Cooke, Michael Imperioli (The Sopranos) com a Angelo Dundee i Beau Bridges (Goliath) com a Mr. Carlton.

El film compte amb Jess Wu Calder i Keith Calder (Blindspotting, Anomalisa) adjunts com a productors a traves de la seva companyia Snoot Entertaiment, així com a Jody Klein (The Rolling Stones Rock and Roll Circus) a través de ABKCO, King i Power.

“One Night in Miami captura meravellosament un moment significatiu en la història, quan aquestes grans ments es van reunir i finalment van ajudar a donar forma a la conversació del que avui coneixem com el moviment pels drets civils”, va dir la directora de Amazon Studios, Jennifer Salke, en un comunicat. “Regina King és una força de la naturalesa: domina el seu ofici davant la càmera com hem vist en el seu extens treballs, i ara porta el seu talent darrera de les càmeres”. Estem molt orgullosos de donar la benvinguda a Regina i Kemp a la família Amazon”.

‘One Night in Miami’ s’estrenarà en cinemes seleccionats el dia de Nadal seguit d’una estrena a Prime Video el 15 de Gener.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada