Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 8 de novembre del 2020

'Demigod'.

Després d’aparèixer en importants papers recurrents en la petita pantalla en els últims anys, Rachel Nichols (Continuum, The Librarians) es prepara per tornar al món del cinema per a protagonitzar el pròxim film de terror ‘Demigod’, segons Deadline

Coescrit per Michael Donovan Horn i Miles Doleac (The Dinner Party) i dirigit per aquest últim, el film es centra en Robin (Nichols) mentre viatge a la Selva Negra de Alemanya amb el seu espòs Leo (Yohance Myles) després de la mort del seu avi caçador. Al arribar a la seva cabana apartada, Robin descobreix que la seva herència és un secret macabre i aterrador que farà que s’atrinxeri a un antic ritual de caça que l’obligarà a tenir en compte el passat de la seva família i superar els monstruosos obstacles que s’acosten.

“Necessitava a un actor que pogués interpretar el poder, el patetisme i la vulnerabilitat en igual mesura”, va dir Doleac en un comunicat. “He admirat el treball de Rachel durant molts anys i sabia que podia capturar de manera brillant les complexitats d’aquest personatge. Hi ha molta energia creativa reprimida. És emocionant i aterrador tornar a treballar en un film. Crec que, des de una perspectiva creativa, és un bon lloc per estar”.

A més de Nichols i Myles, el repartiment del film inclourà a Jeremy London, Alli Hart, Sherri Eakin i Lindsay Anne Williams, els quals van treballar prèviament amb Doleac en el thriller de terror ‘The Dinner Party’, i al igual que el projecte anterior, Doleac també protagonitzarà Demigod.

S’espera que Demigod, el qual començarà producció el mes de Desembre a Mississippi, estarà produït per James V. Bulian, Williams i Wesley O’Mary per a Historia Films, amb Uncork’d Entertainment que posseeix els drets de distribució nord-americans del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada