Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 de novembre del 2020

'X'.

Han passat set anys des del últim cop que Ti West es va posar darrera de les càmeres en el món dels llargmetratges de terror i ara ha establert el seu retorn al gènere cinematogràfic amb un film titulat X per A24, amb un repartiment conjunt que estarà encapçalat per Mia Goth (Suspiria, Emma), segons Deadline.

Els detalls del argument es desconeixen actualment en aquest moment, però es diu que el film es similar en to i història als films de terror passats de West i el cineasta de 30 anys està llest per escriure i dirigir el projecte, que també es troba en negociacions finals per a incorporar al repartiment a Scott “Kid Cudi” Mescudi (Bill & Ted Face the Music) i Jennna Ortega (Scream 5).

El film, que actualment preveu una data d’inici de producció a principis de 2021, serà coproduïda i cofinançada per A24 i BRON Studios, amb A24 produint al costat de Jacob Jaffke, Kevin Turen, Sam Levinson i Ashley Levinson a través de la productora Little Lamb Productions, Mescudi en serà productor executiu del projecte.

L’últim projecte de West va ser el film occidental de 2016 ‘In The Valley of Violence’, protagonitzat per Ethan Hawke (The Good Lord Bird) i John Travolta (Pulp Fiction, Grease, Die Hart series), que va rebre bones critiques tant per part de la critica com del públic, tot i que va ser una decepció financera. Els seus anteriors esforços de terror inclouen The House of the Devil, The Innkeepers, segments of V/H/S and The ABCs of Death and The Sacrament, així com episodis de Scream de MTV, Outcast de Cinemax i The Exorcist i Wayward Pines de Fox.

Ortega, qui actualment està filmant l’esperat ressorgiment de ‘Scream’ de Radio Silence (Ready or Not), ha estat vist més recentment en la seqüela de comèdia de terror de Netflix ‘The Babysitter: Killer Queen’, mentre que Mescudi ha aparegut tant en la gran pantalla com en la petita pantalla aquest any a HBO, amb We Are Who We Are i la ben rebuda tercera entrega de ‘Bill & Ted: Face the Music’. Goth s’ha fet un nom en el gènere de terror amb films com ‘A Cure for Wellness’, ‘Marrowbone’ i ‘Suspiria’, tot i que ha estat vista per últim cop en la comèdia romàntica d’època, ‘Emma’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada